Végleg eldőlt! Semmit sem ér a Fideszre adott szavazat!

Most már teljesen világos: semmit sem ér a Fideszre adott szavazat az EP-választáson.

A felfüggesztett Orbánékat napokon belül kirúgják a Néppártból, szélsőjobbos szövetségeseik brutálisan leszerepeltek, vagyis a Fidesz súlytalanná vált. Egyedül pedig semmit sem tudnak elintézni hazánk érdekében az Európai Parlamentben. Olyan, mintha nem is léteznének.

A Fideszre adott szavazat olyan, mintha nem is lenne.

Aki most az EP-választáson a Fideszre akart szavazni, inkább sétáljon egyet vagy játsszon a gyerekével. Annak több értelme van.

Orbán Viktor és a Fidesz a Néppárton kívül szorulva semmit sem ér. Nem véletlen, hogy Orbánt a többi ország kormányfője már most levegőnek nézi Brüsszelben. Tudják, hogy Orbán Putyin bábja, aki szemérmetlenül ellopja magának az EU pénzét. Egy ilyen emberrel senki sem mutatkozik szívesen Európában.

Ezek után gondoljunk bele:

mit tudnak majd elintézni Brüsszelben a Fidesz képviselői? Semmit.

A mostani EP-választáson, csak annak a szavazatnak lesz súlya, amit nem a Fideszre adnak.

Az MSZP-Párbeszéd által favorizált Timmermans pártja például most győzött Hollandiában. Valószínűleg a szociáldemokraták a többi országban is jól fognak szerepelni, vagyis az MSZP képviselőinek egy erős frakció tagjaként jelentős beleszólásuk lesz abba, hogy Magyarország milyen mértékben részesüljön az EU forrásaiból. Minél többen szavaznak az MSZP-Párbeszéd szövetségre, annál több képviselőjük tud majd lobbizni a szociáldemokrata frakcióban hazánk érdekében.

A mindenhonnét kirakott Fidesz képviselői a többi bukott szélsőséges párttal együtt meg ott lebegnek majd a nagy büdös légüres térben. Legfeljebb hőzönghetnek, de abból nem profitál senki.

Szóval, aki a most vasárnapi szavazatával Magyarországot akarja erősíteni, az felejtse el a Fideszt.

A Fideszre adott szavazat annyit sem ér, mint az a papír, amit a szavazóurnába dobnak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!