Sosem volt csúcson a MÁV, de amit most művelnek az emberekkel, azért nekik kellene fizetni

Homolya Róbert a MÁV-csoport elnök- vezérigazgatója. Forrás: Youtube

Február elején kezdődött a Budapest-Hatvan vasútvonal Pécel és Aszód közötti szakaszának felújítása, ezért itt december 7-ig itt szünetel a vonatforgalom és autóbuszok szállítják az utasokat. Az érintett InterCity-járatok helyett a budapesti Keleti pályaudvar és Hatvan között a 10 hónapos vágányzár ideje alatt szintén pótlóbuszok járnak.

A MÁV Zrt. büszkén tájékoztatott mindenkit, hogy bár a pályarekonstrukció miatt jelentős korlátozásokra kell számítani, de a vonatpótláshoz 66 busz áll rendelkezésre. Arról azonban elfeledkeztek, hogy ezalatt a 10 hónap alatt, esetleg fog esni az eső, netán még havazni is fog a hidegebb hónapokban, és a buszra váró embereknek esetleg normális körülményeket alakítsanak ki a a Keleti pályaudvar melletti, Verseny utcai ideiglenes autóbusz-megállóhelyen!

A MÁV-ot egyébként ma az a Homolya Róbert vezeti, aki ellen a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz is kötődő Elios-ügyhöz hasonlóan a teljes támogatási összeg visszafizetését javasolta az Európai Unió csalás elleni hivatala! Homolya egyébként a fejlesztési minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára volt, előtte pedig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség végrehajtási elnökhelyetteseként dolgozott. Most tevékenysége nyomán 3,3 milliárd forintot kérnek vissza, ugyanis olyan súlyosnak ítélték a szabálytalanságot, ami teljes, 100 százalékos támogatásmegvonást indokol!

Az alábbi kép mutatja, hogy az EU-s pénzekkel trükköző vezérigazgató egy ideiglenes, mobil várakozóhelyet sem tud összetákolni a várakozó utasoknak!

intercity potlo1

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!