Porig alázta pár diák Orbánt – sokkoló következményei lettek az esetnek

Valami nagyon nem stimmel ezzel a történettel.

Az utóbbi időben bejárta az internetet egy tablókép, ami viccet csinált Orbán gyalázatos Stop Sorosos plakátjaiból. Mi is beszámoltunk róla, és szimbolikusan igazgatói dicséretet adtunk a kreatív diákoknak.

Forrás: Facebook

A képet az Index elmondása szerint még a MŰISZ Iskolaszövetkezet tablóversenyén is elindította annak állítólagos készítője, a Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum 12. A osztálya. A pályázat felkerült a verseny honlapjára.

Nem sokra rá aztán valamiért leszedték azt onnan.

Az Index olvasója arra gyanakodott, hogy leszólhattak fentről, de a szövetkezet ezt cáfolta. Mint mondták, a tablóképpel nem volt gond, megfelelt minden követelménynek. Azért szedték le, mert a feltöltő írásban kérte tőlük, hogy tegyék meg.

Mintha ez nem lenne épp elég furcsa, újabb fordulatot vett az ügy, amikor kiderült, hogy

a kép soha nem is létezett.

A szóban forgó iskola letagadta, hogy valaha is elindultak volna a versenyen. Nem is lett volna mivel, állításuk szerint ugyanis a kép sosem volt több egy internetes mémnél. A tablón elvileg több olyan tanár is szerepel, akik már évek óta nem állnak az iskola alkalmazásában.

Tehát hogy összefoglaljuk: az iskola kérte, hogy szedjenek le egy képet, ami állítólag soha nem is létezett, egy olyan verseny honlapjáról, melyen az iskola soha el sem indult. Erre szokták mondani:

itt valami bűzlik.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!