Engedte, hogy elvegyék a magyarok munkáját, ősszel jön majd érte a “hála”

Emlékszünk a plakátokra, amelyeken harsogta a kormányzati propaganda, hogy “Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját”?

nem veheted el a magyarok munkajat

Ehhez képest, Orbánék kormányzása alatt tízezres nagyságrendben kaptak külföldiek munkavállalói engedélyt hazánkban, úgy hogy a kormány még egy elősegítő programot is indított ukrán vendégmunkások  foglalkoztatására. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal 2018-ra vonatkozó adatai szerint a tartózkodási jogosultságot szerzők  54 százaléka érkezett munkavállalási szándékkal Magyarországra, ez

60 931 fő külföldi vendégmunkást jelent.

2017-ben ez a szám alig haladta meg a 24 ezret, tehát robbanásszerű növekedés jelent meg a bevándorlásban. Ez még csak az egyik probléma. Ugyan folyamatosan riogatnak, hogy az afrikai bevándorlók, meg az iszlám vallásúak mekkora veszélyt jelentenek, mert eltérő a vallás és a kultúra, a száraz tények azonban teljesen mást mutatnak.

Az idegenrendészeti kutatások és a bíróság által elrendelt kiutasítások leginkább az ukránokat érinti: az idegenrendészet 83, a bíróság pedig 53 ukrán esetében rendelt el kiutasítást. Ha pedig a kitoloncolást nézzük, akkor a szerbek vezetnek 49 fővel, őket követik az albánok 39 személlyel, és csak ezután jön a 21 fő ukrán állampolgár. Úgy látszik, ők sem ugyanehhez a kultúrkörhöz tartoznak. Bennünk már csak egy kérdés merül fel:

nem lenne jobb, ha az az 500 ezer magyar fiatal jönne haza, akik most külföldön élnek, dolgoznak?

Ja, ahhoz olyan országot kellene teremteni, demokratikus, nyitott légkörrel, európai fizetésekkel. Na, ez nem megy Orbánnak, inkább hívja az ukránokat dolgozni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!