Felháborító lista a képviselőkről, akik nagyobb büntetést érdemelnek mint az ellenzék. Kövér lépni fog?

Elég sajátságos Kövér László házvezetési módszere, valami elfojtott gyermekkori harag munkálkodhat benne, mikor ellenzéki képviselők bírságolását és büntetését szabja ki folyamatosan. Valószínűleg bántja az is, hogy míg Orbánnak egy ország vezetése jutott, neki “csak” az Országgyűlésé, de sebaj akkor ott játszadozik, őrséget állít, beléptetést szigorít, szót vesz el, és büntet.

Pedig az ellenzéki képviselők semmi mást nem tettek, csak képviselték azok véleményét, akik megválasztották őket. Azokkal az eszközökkel tették ezt, ami maradt nekik a demokrácia teljes lebontása után.

Ezek után azt szeretnénk kérdezni Kövér Lászlótól, vajon az a képviselő, aki nem dolgozik a parlamentben, annak nem jár fizetés megvonás? Mert normális munkahelyen, ha valaki nem dolgozik, akkor bizony nem kap fizetést! Ha a házelnöknek nincs tudomása ilyen képviselőkről, akkor segítünk neki, mind a Fidesz padsoraiban ül.

A semmittevés listavezetője Bíró Márk, aki az elmúlt 9 évben egyszer sem szólt hozzá a parlamentben havi 1 069 200 forintos fizetésért.

További képviselők, akik egyszer sem szóltak hozzá a parlament munkájához legutolsó megválasztásuk óta (a technikai megszólalásokat nem számítva):

  • Lázár János – 1 069 200 forint
  • Seszták Miklós – 891 000 forint
  • Budai Gyula – 1 247 400 forint
  • Kubatov Gábor – 1 514 700 forint
  • L. Simon László – 1 336 500 forint
  • Farkas Flórián – 1 247 400 forint
  • Simonka György – 1 069 200 forint

A név mellett az az összeg szerepel, amit havonta kapnak a “munkájukért”, már amennyiben munkának lehet nevezni a botránykeltést, mert kivétel nélkül mindegyiknek a botrányaitól volt hangos a hazai sajtó.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!