Nincs alávalóbb a fideszesnél: még a személyes holmijukért sem engedték vissza őket

Képünk illusztráció

Nem elég, hogy elhallgattatták a rádiót, emberek százait az utcára téve, még azt sem engedték meg nekik, hogy visszamenjenek személyes holmijaikért.

Újabb mélypontra süllyedt pénteken a Nemzeti Együttműködés Rendszere. 7 év után éjféltől elhallgatott Magyarország egyik leghallgatottabb rádióadója, a korábban Simicska Lajos tulajdonába tartozó Music FM. Jobb helyeken is előfordul, hogy megszűnnek rádióadók (bár tény, hogy inkább piaci, és nem politikai okok miatt), de azt nemigen tudjuk Orbán Magyarországán kívül máshol elképzelni,

hogy a hirtelen utcára kerülő emberek még a személyes holmijaikért se mehessenek vissza.

Ez mélyen NER-es vonás, az egész eljárás bűzlik a kormányfő szagától. Az Index szerint a kintről érkező kollégákat biztonsági őrök akadályozták meg abban, hogy bejussanak a rádió épületébe, a bent tartózkodókat pedig még ki is dobatták onnan. A néhai rádió programigazgató-vezérigazgatójának, Nagy Anikónak nagy nehezen sikerült kiharcolnia, hogy beengedjék az épületbe, ahol meglepetésére azt tapasztalta, hogy

az irodában lecserélték a zárakat, sőt már az áramot is kikapcsolták.

Nagy szerint a rádió éjféli elhallgatásakor a kollégákkal elmentek egy étterembe, és ott hagyták másnapig a holmijukat. Mint mondta, “álmukban sem gondolták volna, hogy nem juthatnak vissza, és így megalázzák őket“.

A Music FM kilövése miatt egyébként szombatra tüntetést szerveznek a Médiatanács épülete elé, ahova mindenkit szeretettel várnak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!