Orbán már a Miniszterelnökség menzájára se akar lemenni – felszolgáltatná az ebédet a dolgozószobájába?

Forrás: Miniszterelnökség

A Gundel ügyvezetője interjút adott a 24.hu-nak. Peter Knoll arról beszélt, hogy mennyire sokkolta őt az céget ért támadások, melyek azután szaporodtak el, hogy kiderült, alacsony áron adják ételeiket a Miniszterelnökség menzáján.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, múlthéten került napvilágra a hír, hogy a város egyik legolcsóbb ebédjét a Gundel adja a Miniszterelnökségen, ahol egy leves 300 Ft, a főétel 700-900 Ft között mozog és a desszert pedig 300 Ft körüli áron kapható.
Az árakkal kapcsolatban Peter Knoll elmondta, hogy a “menza maga is vállalható, nem bukunk rajta, de hogy mennyit lehet keresni vele, az üzleti titok.”

Az ügyvezető azonban azt is hozzátette, hogy

“a Gundel számára a profit a rendezvény-cateringen van. Ha csak a menzára írták volna ki a pályázatot, nem indultunk volna el rajta.”

Az interjúban elmondta, hogy az árazásról ő döntött és azért lettek ilyen alacsonyak az árak, mert olcsóbb alapanyagokból készülnek a felszolgált ételek, kisebbek az adagok is és nem sztárséf készíti őket.

Knoll arra a kérdésre, miszerint a miniszterelnök is a menza menüjét fogja-e enni, nem tudott választ adni: “Nem ismerem a miniszterelnök étkezési szokásait, csak remélni tudom, hogy minél többször fog ott enni. Arról, hogy mi lesz, ha nincs ideje lejönni és ki kell szolgálnunk, még tárgyalunk.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!