Újabb mélység: már a Legyen Ön Is Milliomosban is ömlik a propaganda

Gundel Takács Gábor új műsora különös kérdést tett fel az egyik játékosnak.

Az Index szúrta ki, hogy a kormánypárti vazalluscsatornán, a TV2-n szerdán újrainduló Legyen Ön Is Milliomosban igencsak extra kérdést tettek fel az egyik játékosnak. A kérdés úgy hangzott:

“Hány százalékos 2019. január 1-jétől az UHT és ESL tej áfája?”

A válasz 500 ezer forintot ért, úgy tűnik tehát, a TV2 mindent bevet, hogy megértesse a nézővel: megérheti beseggelni a kormánypropagandát, előfordulhat ugyanis, hogy még közel milliomossá is válhatsz, ha tudod. A játékos egyébként, mit ad Isten, nem tudta a választ, percekig hezitált a kérdésen, végül megkérdezte a közönséget, akik otthonosan mozoghatnak az aktuális kormánybarát intézkedésekben, 50 százalékuk ugyanis a helyes választ jelölte meg a segítség részeként.

A köztévét korábban erős kormánypárti elhajlása miatt ott hagyó Gundel Takács Gábornak úgy tűnik, mára mégsem lehetnek túlzott szakmai (vagy erkölcsi) fenntartásai, ha a kormány kisegítéséről van szó, a helyes válasz megjelölése után ugyanis még azt sem volt rest kifejteni, hogy a tej mellett a sertéshús és a baromfihús áfája is 5 százalékra mérséklődött az utóbbi években.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!