A kormány nekiment az EU-nak, videóban támadja a politikusokat

MTI Fotó: Kovács Attila

A kormány az Európai Parlamenti választásokra készülve, útnak indította az EU többi országában a hazánkban már jól ismert migránsozós kampányát angol nyelven.
Kovács Zoltán kormányszóvivő posztolta ki elsőnek azt a videót, ami Guy Verhofstadtot támadja, adta hírül a 444.hu.

A rövid kampányfilm arról szól, hogy 2015 óta mennyi bevándorló érkezett Európába és, hogy azóta nőtt a bűnözés, az erőszak. A videóba bevágnak egy kiragadott félmondatot Verhofstadttól, melyben annyit mondd “szükségünk van a migrációra”. Ez a jól bevágott mondatrész, teljesen alátámasztja azt a teóriát, amit a Fidesz szeretne elhitetni az EU választópolgáraival. A videó vége azzal zárul, hogy “Védjük meg Európát!”. Készülvén az EP-választásra, így próbálja az EU-ra kiterjesztett kormánypropaganda elérni azon szavazókat, akik bevándorlásellenesek.

Talán az sem meglepő, hogy miért nem Soros György volt az első kiszemelt, akiről kisfilmet készítettek. Guy Verhofstadt volt az, aki többször is hangot adott véleményének, miszerint az EU-nak nem kéne tovább finanszíroznia az illiberalizmust, és nem kéne hagynia azt sem, hogy néhány ember az EU adófizetőinek pénzén gazdagodjon meg. Verhofstadt azt is hangoztatta már, hogy ha most akarna Magyarország cssatlakozni az Európai Unióhoz, akkor valószínűleg nem nyerne felvételt.

Tehát tetszik vagy nem, a kormány kiterjesztette egész európára gyűlöletkampányát.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!