Az Orbán Gáspár féle Felház oldala pedofíliával gyanúsítja a fiatal írónőt

Kimutatta a foga fehérjét az Orbán Gáspár nevéhez köthető Felház. Úgy tűnik, hogy Jézus egyetemes szeretetén kívül más funkciót is ellát a szervezet, értjük ezalatt a kormánypárti politikusokkal egyet nem értő személyek besározását.

A Pesti Srácok közzétett egy cikket, amiben azoknak a kamuoldalaknak a szerzőit leplezik le, amelyek Orbán Ráhelről terjesztettek különféle valótlanságokat, rágalmakat. A cikk alatt azonban a Felház is megnyilvánul, nem is akárhogy.

kepileg

A 3/3-mas ügynököket megszégyenítő alapossággal mószerolja be a Felház Kertvárosi oldala azokat, akik a Fidesznek nem tetsző tevékenységet folytatnak. Emellett kihangsúlyozza két írónőről, hogy “leszbikusok”, majd hozzáteszi, hogy:

“Kemény Zsófi köztudottan molesztált fiatal lányokat.”

Ezután mindenféle vád nélkül kiegészítésként még “a bandához” sorolja Király Dávidot, a BKV-figyelő szerkesztőjét is, csak úgy bohócból.

De a bejegyzésben másoknak is jut hely, hiszen ahogy a Felház írja:

“van a baloldalon mocsok bőven.”

Az oldalt a posztok szerint Egres Béla szerkeszti. Ő minden bizonnyal megegyezik azzal az Egres Bélával, akivel annak idején meggyűlt a baja a Független Diákparlamentnek is. Korábban beszámoltunk róla, hogy fociultrákkal és katonaviselt emberekkel is megfenyegette a diákokat.

Erről bővebben az alábbi cikkben olvashat:

Nagyon reméljük, hogy Kemény Zsófi megteszi a megfelelő lépéseket, és feljelenti rágalmazásért Egres Bélát. Addig is mindenki vigyázzon, mert a Felház mindent látó szeme, közepén Orbán Gáspárral folyamatosan figyel…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!