Ennél mélyebb nincs: mások fájdalmát pellengérezi ki

FOTÓ: Facebook/Hoppál Péter

Hoppál Péter, aki valamikor a kultúráért felelős államtitkár volt Orbán kormányában, most megmutatta milyen is a fideszes kultúra. A keresztény erkölcsre meg értékekre hivatkozva, folyamatosan meg akarják szabni, hogyan éljenek az emberek, folyamatosan turkálnak mások magánéletében. A volt államtitkár most a Facebook oldalán osztott meg egy képet, amin felsorolja, azokat a vezető európai politikusokat, akiknek nincs gyermekük. Persze mindezt negatív színben feltüntetve: “Nekik nem számít a jövő, a haza, Európa, a keresztény kultúra. Csak a Carpe diem… Ennyi.” Mindezt, mindenféle háttér nélkül, keményen ítélkezve, pellengérre állítja  többek között Angela Merkel német kancellárt, Theresa May brit miniszterelnököt, Emmanuel Macron francia elnököt és Stefan Löfven svéd miniszterelnököt, és persze nem hiányozhat Judith Sargentini, név szerint is megnevezve.

A képen szereplő skót miniszterelnök, Nicola Sturgeon két éve már nyilvánosan is beszélt arról, hogy 2011-ben elvetélt, utána nagyon fájdalmas időszakon ment át férjével. Korábban egy rádióinterjúban Theresa May is beszélt már arról, miért nincs gyerekük: “nagyon szomorú dolog ez számunkra, úgy alakult, hogy a párommal nem lehetünk szülők”. Gusztustalan dolog, mások fájdalmát politikai haszonná formálni, de úgy tűnik, a Fidesznek -bármennyire is állítja- nem létezik a család szentsége.

A jó hír viszont az, hogy a kormány propaganda sajtója által folyamatosan hazaárulónak nevezett Ujhelyi István szocialista EP képviselő ezek szerint, mégis csak törődik a haza és Európa sorsával, hiszen öt gyermek édesapja.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!