Orbánék megint pofára estek! Vérlázító választási csalást leplezett le az MSZP jelöltje

Úgy tűnik Orbánék ördögi terve mégsem oly ördögi, sőt ennyi bénázást és csalást már nehezen lehet kimagyarázni.

Most épp az MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltje, Füvesi Sándor rántotta le a leplet egy undorító választási csalásról, ugyanis kiderült, hogy 4 párt 4 jelöltjének ajánlóívén is szerepel az aláírása, holott ő nem írt alá egyikőjüknek sem. A politikus aláírása a Családok pártjának, az Összefogás pártjának és a Hajrá Magyarország Pártjának ívein tűnt fel úgy, hogy elmondási szerint egyik pártnak sem írt alá.

Idén minden eddiginél több párt fog indulni a választásokon, a semmiből hirtelen előbukkant rengeteg sosem hallott kamupárt, melyek egyértelműen arra lettek kitalálva, hogy a Fidesz malmára hajtsák a vizet és megosszák az ellenzéki szavazatokat. Már több helyen felröppent a választási csalások híre és az, hogy ezen pártok pofátlanul másolgatják egymásról az ajánlóíveken szereplő adatokat és előszeretettel hamisítják az aláírásokat.

Füvesi Sándor szerint itt is ugyanerről lehet szó, sőt szerinte egész oldalakat másolhattak, hisz több képviselőjelölt esetében is 1-8-ig ugyanolyan sorrendben tűnnek fel ugyanazok a nevek. Azt azért hozzátette, hogy úgy tudja a választási bizottságnak nem ellenőrzi az aláírásokat.

Jelen pillanatban 4 párt 4 képviselőjelöltjénél szerepelek, de elképzelhető még, hogy máshol is feltűnök ajánlóként

– nyilatkozta az ATV Egyenes beszéd című műsorában a politikus. Füvesi Sándor rendőrségi feljelentést is tesz az ügyben.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!