Ő legalább megérdemli: 107 milliót remekelt össze egy hónap alatt Babos Tímea

A magyar teniszező a hétvégén pályafutása negyedik WTA-versenyét nyerte meg egyesben, miután a tajpeji 250 ezer dollár (61,2 millió Ft) összdíjazású keménypályás tenisztorna döntőjében két szettben legyőzte az ukrán Katerina Kozlovát. A diadal egyben azt jelenti, hogy a 35. helyre ugrik a világranglistán.

„Rettentően hosszú túra volt. Elképesztő, hogy így sikerült zárni: az elmúlt másfél hét alatt Grand Slam-győzelem, Grand Slam-döntő, tornagyőzelem egyesben a WTA Touron. Hihetetlen élmények és érzések kavarognak bennem” – nyilatkozta saját honlapján Babos.

A soproni világsztár számára most egy kis pihenő jön, hazalátogat, majd édesapjával, Csabával Doha felé veszik az irányt, ahol újabb verseny vár rá. A 24 éves sportoló hosszú idő után láthatja ismét szerelmét, Pétert, aki munkája miatt nem tudta elkísérni párját.

Babos remeklése anyagilag is jól hozott a konyhára, ugyanis Melbourne-ben 97 millió forinttal gazdagodott, míg Tajvanon újabb tízmillióval, így az első hónapban 107 millió forintot keresett az ország jelenlegi legjobb teniszezője.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!