Amíg a fél ország nyomorog: olyan pofátlan költekezésre derült fény ami téged is felállít a székből

Forrás: Népszava

300 laptop, 150 router, 150 nyomtató, 300 egér és 1 azaz egy darab külső billentyűzet beszerzésére írt ki közbeszerzési pályázatot az Országgyűlés Hivatala az uniós értesítő szerint – írta a 444.hu a Menedzsment Fórumra hivatkozva.

A hírportál a legfőbb rejtélyként arra az egy szem külső billentyűzetre tekint, de hát istenem, nem mindenki tud laptop-billentyűzeten írni, hiszen néha még a szavazógombokból sem tudják a megfelelőt kiválasztani nemzetünk választott képviselői a 21. század hajnalán.

Mondjuk az is igaz, hogy még beszerezhető lesz opciósan 124 plusz laptop (és mindhez külső billentyűzet) meg 62 nyomtató és 62 router, meg szoftverek, telepítéssel és 48 hónapos karbantartással együtt.

A tender nyílt, így Mészáros Lőrincen kívül más is megnyerheti, aki készen áll arra, hogy informatikailag korszerűsítse a képviselőket, mi pedig örülünk, mert így végre újabb vagyonokat költhetnek a befizetett adóforintjainkból arra, hogy a lehető leggyorsabb gépeken hasítson a parlamentben a Word meg a pasziánsz.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!