Megszereztük Orbán Viktor október 23-i beszédét: ami benne áll, az a fideszeseknek is meglepő

forrás: kormany.hu

Elfogtunk egy levelet, ahogy Kern András fogalmazna, avagy összeállítottuk Orbán Viktor hétfői beszédét. Szerintünk egy ehhez hasonló szöveget kell elképzelni majd a Terror Házánál. Ha addig mégis átírja, azért már nem vállalunk felelősséget. Méltóságteljes forradalmi átszellemülést kívánunk!

“Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Tisztelt Magyarok!

Ezen a napon 1956-ra emlékezünk. Egy olyan időszakra, mikor honfitársaink a kommunista elnyomás ellenére is hallatták a hangjukat és a vérüket adták hazánk szabadságáért és függetlenségéért. Rájuk emlékezünk.

Eme sötét időszakban magyarok ezereinek, sőt százezreinek kellett elmenekülnie hazánkból, hátrahagyva otthonukat, vagyonukat, életüket, sokszor szeretteiket. Mai napig fájó szívvel gondolunk rájuk, de annak örül a szívünk, hogy voltak országok, kik tárt karokkal fogadták őket s új életet adtak nekik. Esélyt a beilleszkedésre.

Igaz, most rajtunk lenne a sor, de nem hagyhatjuk, hogy mindenféle háborús menekültek lépjék át hazánk határait! Én, Orbán Viktor, mint büszke Soros-ösztöndíjas, mindent meg fogok azért tenni, hogy Soros György ügynökhálózata ne tudjon migránsokat betelepíteni szeretett hazánkba! Nem hagyhatjuk, hogy az az ember, aki nekem s oly sok kormánypárti kollégámnak segítette pályafutását s adott ösztöndíjat, ránk erőszakolja ördögi tervét. Igaz, azt nem tudjuk, létezik-e s ha igen, pontosan mi is szerepel ezekben a tervekben, de ennek ellenére meg kell állítanunk őt, s foggal-körömmel harcolni ellene!

Régen Európát kiáltottunk s egy emberként küzdöttünk egy európai Magyarországért, de most fordult a kocka! Harcolni fogok azért, hogy mielőbb leszakadhassunk az EU csecséről, hisz változnak az idők kedves feleim. Régen az oroszok ellen szóltam, most már mellettük állok! 2008-ban még azt mondtam, hogy nem szabad olyan szerződést kötni az oroszokkal, amit tíz évre titkosítanak, de most foggal-körömmel harcolok azért, hogy még ennél is tovább maradhassanak titkosak a Paks II-vel kkapcsolatos információk. Mert most mi vagyunk a kormányon és nem más! És nekünk mindent szabad!

Kedves Barátaim, Ünneplő Feleim!

“Előttünk világít ’56 nagy példája. Akinek van szeme a látásra, látja, akinek van füle a hallásra, hallja az évezredes igazságot: fő dolgokban egység, egyebekben szabadság és mindenekben szeretet.”

Szeretet s összefogás. Ez a lényeg! De csak azok irányában, kik egy véleményen vannak velünk! Csak azok irányába, kik mellettünk teszik le voksukat! Az összes magyar szívnek össze kell kapcsolódnia, éljenek itthon vagy bárhol a világban! Kivéve persze, ha nem vallják a mi nézeteinket! Mert a liberálisok köztünk élnek! Bennük nem magyar szív dobog, ahogy azokban sem, kik nem értenek velünk egyet. A szeretetet nem szabad hazaárulókra pocsékolni, csakis azokra, hogy 2018-ban a Fideszre szavaznak! Csakis azokra, kik bólogatnak, ha arra van szükség! Akik együttműködőek. Akik csendben maradnak. A többiek nem számítanak. Hisz, aki más gondol, mint mi, az nem magyar. Az hazaáruló. Ki akarnak pusztítani mindenkit, kiknek még ér valamit a hazafiasság. Ők a szeretet s összefogás ellen tüntetnek. Magyarország egy nagy virágoskert, ahonnan a gyomot ki kell irtani. Mindent, ami és aki nem ért egyet!

Itt az idő bebizonyítani, kiben dobog magyar szív s ki áll Magyarország pártján! Szavazzanak ránk 2018-ban s mutassák meg, hogy hűek a haza!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!