A Nyakót is fenyegető Kubatov-gárdista eshetett migránsozva egy nőnek a Kálvin téren..?

Továbbra is keresi a rendőrség azt a férfit, aki Kálvin téri aluljáró pizzériájának eladóját szidalmazta, majd egy nőt fizikailag bántalmazott.

Bár a kép minősége miatt az azonosságot avatatlan szemmel bizonyítani nem lehet s erre nem is vállalkoznánk, hogy tényként állítsuk, de tény: kísérteties a hasonlóság a Nyakó István MSZP-s politikust a Választási Irodánál történt atrocitás során fenyegető Kubatov-féle fogdmeg, valamint a Kálvin téri aluljáróban az elkövetőről készült kép között.

kubatov2

Mint ismert, a BRFK nyomozást indított garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, annak az ügynek a kapcsán, mely csütörtökön a Kálvin téri aluljáróban történt.

A beszámolók szerint a pizzázó egyik alkalmazottja két napja angolul szólított meg egy vendéget ebédidőben. A vendég, aki magyar volt, erre ordibálni kezdett vele, és többek között mocskos migránsnak nevezte.

Egy arra járó fiatal nő szólt a magáról megfeledkező férfinak, hogy a kiszolgáló csak azért szólt hozzá angolul, mert azt hitte, hogy turista. A férfi erre a nőt is szidni kezdte, majd megütötte, aztán üvöltözve elment.

Mindenesetre a most összehasonlításra került képekből egy tény egyértelműnek tűnik: mégpedig hogy Kubatov küldte Nyakóékra a „sportembereket” – amit azóta is tagadnak a Fidesz „belső hadseregénél”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!