Mészáros Lőrinc – csak ennyit írunk, a többit mutatjuk

Mici néni vagyok, drágáim!

Eddig a négy fal között fuldokoltam a dühtől, az elégedetlenségtől, de úgy gondolom: nemcsak én gondolkozom úgy, ahogy leírom, megosztom Veletek gondolataimat:

Kinyitom a laptopomat – hát persze, hogy már megint a hazudós és bandája ténykedéséről olvashattam – és megvallom őszintén – lassan összejön egy alapos „leesek a székről és összetöröm magam” — bár kis családom szerint nagyon naiv vagyok.

A felcsúti polgármester bejelentkezett a Mátrai Erőmű 73 százalékos csomagjára.
Olvasom, hogy a német többségi tulajdonosok eladnák az ország második legnagyobb áramtermelő üzemében meglévő részüket. — Na és azt is melléolvastam, hogy az érdeklődők közt van a felcsúti polgármester családi cége is, a Mészáros és Mészáros Kft.

A hír úgy folytatódott, hogy ez az üzlet most a kisebbségi részt birtokló Magyar Villamos Műveket is érdekelné, de hát ugye: Mészáros felbukkanása elbizonytalanította Seszták Miklóst, hogy is köpne ő bele a hazudós levesébe!!!

A cikk végén olvastam egy mondatot: „A Mátrai Erőmű 2100 embert foglalkoztat, és évente százmilliárd forint körüli bevétele van.” — ezek szerint a szotyikirály és barátja már megint kettős kézzel nyúlnak a nagyfazékba….

Így van ez.
Jól van ez?
Meddig van ez így?

A cikket beküldte nekünk: Szjutka. Köszönjük!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!