Kósa elszólta magát – a Fidesz érdekei ellentétesek az Alkotmánnyal

„A Fidesz frakcióvezetője szerint Áder János képes arra, hogy fontos alkotmányossági kérdésekben ne a Fidesz álláspontját érvényesítse, hanem azt, amit az Alkotmány és a demokrácia elvei előírnak” – nyilatkozta Kósa Lajos kora reggeli őszinteségi rohamában a közrádió Orbán által legkedveltebb műsorában.

Tette mindezt a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában szándéka szerint gránitszilárdságú érvként a holnapi köztársasági elnök, azaz Áder János újraválasztását megtámogatandó – csípte fülön a frakcióvezetőt a hvg.hu.

Ezek szerint Kósa Lajos, szokásához híven, véletlenül őszintét mondott, miszerint a Fidesz álláspontja nem felel meg annak, amit az Alkotmány és a demokrácia elvei előírnak. Azt most engedjük el elegánsan, hogy egy ideje már nincs Alkotmány, csak Alaptörvény, de Lajos akkor is megörvendezteti az ember szívét, amikor néha kiesik a retardált álhülye szerepéből.

Lázár heti csütörtöki fellépésén eresztette el a végső érvet Fürjes Balázs Puskás-stadiont érintő költségvetési nyilatkozataival kapcsolatban, hogy nem tehet arról, ha valakik össze-vissza beszélnek.

Kósát nem hagyjuk: ő öntudatlanul képes őszintén beszélni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!