A zsurnálkannibalizmusnak is vannak határai – de nem a kormányoldalon

Zsidózni gusztustalan, közpénzen kifejezetten tahóság, propagandisztikus céllal és tudatosan viszont minimum közéleti környezetszennyezés.

Mindig kényes dolog a szakmát kritizálni, nem is élünk ezzel a lehetőséggel túl gyakran, nem elegáns, úgy általában.

Most sem tennénk, de általános érvényű tanulságok miatt mégsem mehetünk el szó nélkül a G. Fodor Gábor vezette kormánypénzen – tehát a miénken – bulvárklozett hírportál, a 888 látszatra ártalmatlan katasztrófahíre mellett.

gát4

Hétfőn számoltunk be mi is „átlagos” természeti katasztrófaként egy kaliforniai gát megrongálódásáról: Kalifornia északi részén vasárnap elrendelték a 16 ezer fős Oroville lakosainak kimenekítését, miután összeomlás fenyegetett egy völgyzáró gátnál, egy megrongálódott kiegészítő túlfolyó miatt.

A történtek miatt több mint 188 ezer ember hagyta ott az otthonát – nagyjából ennyi a távoli hír.

A G. Fodor-féle médiafelülettel sem lenne dolgunk, tudjuk miért jött létre, értjük, hogy nancy és trendi próbálna lenni, hogy a fiatalabb korosztályból magához csábítson potenciális szavazókat, nincsen ezzel semmi gond, mindenki tegye a dolgát lelkiismerete és ízlése és gyomra szerint.

gát2

Az, hogy G. Fodoron az úgynevezett „gonzo”-újságírás úgy feszít, mint egy impotens fején a használt óvszer, az még hagyján, ez legyen az ő baja. Mióta politikusfeleségek modellképein próbál gyermetegen perverz sliccmatatós versenyt hirdetni – hát tegye és olvassa, kinek ez ízlése a népnemzeti konzervativizmus házatáján, abból a szakmai klubból már rég kiírta magát, ahova fel se vették.

Az viszont mindezek után nehezen felfogható, hogy G. Fodor torz külseje hogyan tud még külleménél is rútabb bensőt takarni, pedig azt hittük elég egy pillantás és mindent elmond önmagáról, meg se kellene szólalnia.

Hogy egy ilyen hírből, mint a kaliforniai, miként tud egy teljesen öncélú és vaskos zsidózást+kormányzati seggnyalást kihozni G. Fodor, az azért megdöbbentő. És elgondolkoztató – hogy mire és kire költik a pénzünket.

A kis G. az alábbi címmel flambírozta meg az amerikai hírt:

A libsik országában startuppereket mosott el egy gát”, majd megfejelte még egy kis kárörvendő látens buzizással: „Kalifornia a vérdemokrata bázis, de megszívatták saját magukat”.

gát3

Abba most nem mennénk bele, hogy Amerika perpillanat nem a „libsik” országa, mivel egy G. Fodor-i intellektusú vértahó republikánus lett az elnökük, de ezt most hagyjuk, amint azt is, hogy a “libsigetto” Kaliforniához piszokul semmi köze egy 16 ezer fős, szerencsétlenül járt településnek – a helyszíni fotók is tipikus startupper libsiket ábrázolnak.

S hogy G. Fodor még ezt a kevéssé bújtatott zsidózást még arra is felhasználja, hogy az orbáni “büszke építkezéseket” libbentse ellenpontként amúgy Rákosi elvtárs kedvére, hogy

„Mindenki tudja, hogy nem gigantikus állami beruházások és az építkezések tesznek büszkévé és nagyszerűvé egy országot, hanem a félévig működést színlelő startupok és a bevándorlás” –

nos ez a köpésre sem méltó mentalitás feltűnhetne már a jobboldalon, hogy gyerekek, ácsi, mert ennek nem csak egy ártatlan tockos lesz a vége, mint kapta azt érdemei elismeréseként nemrégiben G. Fodor, hanem egy nagyon csúnya zakó meg egyébként is, ne szarjál már abba a tálba amiből eszel bameg… Közpénzen.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!