Ezen lehidalsz: Andy Vajna megvenné a pornópalotát!

Andy Vajna szeret szemet vetni dolgokra. Főként olyanokra, amelyek szépek, értékesek vagy bármilyen szempontból is egyediek. Így van ez a pornópalotával is.

Elővásárlási joga van Andy Vajna filmügyi kormánybiztos cégének arra a kétezer négyzetméteres budai luxusvillára, amelyet a költségvetési csalással gyanúsított milliárdos vállalkozótól, Gattyán Györgytől bérel – értesült a Magyar Nemzet.

Vajna azonban csak akkor vehetné meg az ingatlant – amely Gattyán előtt a Magyar Úszószövetség volt elnökéé, Gyárfás Tamásé volt – ha a erotikus webkamerás szolgáltatást nyújtó honlapból meggazdagodott Gattyán cégei tisztázzák magukat az adójogszabályok kijátszásának vádja alól. A tét 40 milliárd forint és a NAV javára ennyi bejegyzett végrehajtási jog van bejegyezve, amely a luxusvillára is kiterjed.

A lap következtetése, hogy így Vajna érdeke is, hogy Gattyán mielőbb tisztázhassa magát a hatóságok előtt. (Ki tudja, milyen összefonódások vannak ebben a világban…)

Eközben az adóhivatal a nyomozást lezárta, a IX. kerületi ügyészség megkapta a vádemelési javaslatot, ami alapján Gattyán akár bíróság elé is kerülhet – írta a Magyar Nemzet.
A gyanú szerint ugyanis az internetes felnőtt-tartalom-szolgáltatás után az adót nem a portugál költségvetésbe fizette be az egyik társaság. Az ugyanis bérbe adta egy Lalib nevű portugál társaságnak az erotikus honlap „know-how”-ját. A NAV szerint a döntéseket továbbra is Gattyán hozta meg.

A NAV ebből azt a következtetést vonta le, hogy a két cég közötti megállapodás célja a magyar adójogszabályok kijátszása volt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!