Tállai hazudik a gyermekétkeztetésről – állítja az MSZP-s képviselő

Összevissza hazudozik a Fidesz a gyermekétkeztetésről: Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára pár napja kénytelen volt elismerni, hogy 208 ezer helyett valójában csak 126 ezer rászoruló gyermek szünidei ellátásáról gondoskodnak.

bangónéBangóné Borbély Ildikó szerint azonban az igazság az, hogy a Fidesz egyre kevesebb gyerek étkeztetését képes megoldani. Czibere Károly szociális államtitkár 2015 áprilisában még azt mondta, hogy félmillió rászoruló gyerek kaphat ingyen enni.

Két hónappal ezelőtt, tavaly novemberben Rétvári Bence, az Emmi államtitkára már csak 140 ezer gyerek ellátásáról írt a nyári szünetben, Tállai pedig most 126 ezer rászoruló diák étkeztetését tudta bizonyítani, vagyis beismerte, hogy az általuk hazudott 208 ezerhez képest 82 ezer gyerek ingyenes étkeztetése nettó hazugság – állítja a szocialista országgyűlési képviselő.

Mindez azt bizonyítja, hogy az urizáló fideszes elitnek egyáltalán nem fontosak a magyar gyerekek. Orbánék hét éve kormányoznak, de még mindig visszafelé mutogatnak, miközben két kézzel tömik a zsebüket azzal a pénzzel, amit a rászoruló, éhes magyar gyerekektől lopnak el.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!