Lázár János irdatlan tökön rúgást intézett a saját videójában Orbán legérzékenyebb pontjába

MTI-fotó

Úgy is fogalmazhatnánk, hogy Lázár János gólt rúgott a kormánynak Földeákon, amikor is az iskola új műfüves pályáját adta át és beharangozta a 700 millió forintból épülő sportcsarnokot is. Noha nem az átadással, hiszen örömhírt vitt a kormány részéről a településre, hanem egy, a saját stábja által szerkesztett videóban otthagyott (felejtett?) párbeszéddel.

Lázár János sértettsége tükröződik a megszólalásából, ami Orbán Viktor legérzékenyebb pontjába trafál bele: a fociba. Lázár épp egy helybélivel beszélget, aki arról panaszkodik, hogy a fiataloknak a sport kapcsán egyből a pénz kerül előtérbe, nem pedig a játék öröme. Erre az ex-csúcsminiszter azt mondja:

“tudod, az a legborzalmasabb, hogy van aki még pénzt is fizet azért, mert rosszul játszik egy csapat. Ez a teljes őrület. Ez a világ egyik legnagyobb piramisjátéka: kétballábas focistáknak óriási pénzeket fizetni azért, hogy ott ugrabugráljanak, és semmi eredmény nincs. Elég súlyos helyzet.”

Lázár nagyon ügyesen fogalmaz, hiszen nem nevezi meg a Fideszt, vagy hogy a kormány sporttal kapcsolatos politikájának hibája lenne mindez, de sejthető, hogy vajon ki a finanszírozója ezeknek a kétballábas focistáknak.

Orbán egykori második embere nem csoda, hogy ilyeneket mond, hiszen mégis egy falu műfüves pályáját adja át éppen, ahelyett, hogy kormányinfót tartana.

A Fideszben már csak így van. Egyszer fent, egyszer lent…

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!