Botrány: a Pink Floyd élő koncerten fasisztázta le Orbánt – mit lép erre a Fidesz?

MTI-fotó

Nem lennék egy olyan ország kormányfője, akit a világszerte ismert és tisztelt Pink Floyd zenekar az élő koncertjén sorol a fasiszta vezetők közé. Nagyon kínos lenne, mert bár biztosan lenne támogatottságom, tudnám, hogy valami okot csak adtam arra, hogy más kontinenseken is az én nevem virít az óriáskivetítőn, ahol autoriter zsarnoknak bélyegeznek.

hvg.hu talált rá arra a fotóra, amely a Pink Floyd énekesének, basszusgitárosának, dalszerzőjének szentpétervári koncertjén készült. Roger Waters a terjedő neofasizmusra hívta fel a figyelmet, a listáján Orbánnak előkelő helyet szánt.

rise
forrás: Twitter / Christo Grozev

Mit lép erre a Fidesz?

Újabb Soros-támadás Magyarország ellen? Felbujtók és provokátorok hekkelték meg a Pink Floyd technikáját? Érdemes visszaemlékeznünk a zenekar pályafutására, és arra, hogy mindig is az Orbánhoz hasonló vezetők „munkásságára” hívta fel a figyelmet. Fiatalkorában talán ő is előszeretettel hallgatta, most pedig részese is lett a koncertnek. Így vagy úgy.

Annyi biztos, hogy a miniszterelnök már nem teszi ki a vitrinbe a Pink Floyd bakelitet. Hacsaknem az ellenségképeket gyűjtő üveges szekrényébe…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!