Viszlát, kedves Hír TV!

Elköszönt a Hír Tv munkatársaitól Fonyó Károly, aki az elmúlt három és fél évben vezette a csatornát – értesült a 24.hu.

Fonyót még Simicska Lajos nevezte ki a G-nap után, amikor a milliárdos oligarcha médiaportfólióját egyik napról a másikra hagyták ott az Orbánhoz hű munkatársak.

Fonyó a Zoom.hu-nak megerősítette, hogy elköszönt a csatornától, és hozzátette, egyelőre nem tudni, mi lesz a csatornával.

“Új tulajdonos van, nem is gondoltam, hogy maradnom kellene, ezért távozom, ezt pedig közöltem a kollégákkal, és megköszöntem a jó hangulatú, jó csapatnak azt a tisztességes munkát, amit az elmúlt három és fél évben tapasztaltam”– mondta a volt vezető.

A Zoom.hu információi szerint Fonyót Pauwlik László, egy régi Hír TV-s követi a vezérigazgatói székben. Bár a csatorna már Orbán milliárdos barátjához, Nyerges Zsolthoz került – emiatt valószínűleg a tévé ellenzéki hangvétele is mérséklődhet – Fonyó mégis optimista: szerinte ugyanis nem fog megszűnni a csatorna.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) tegnap jóváhagyta, hogy a Simicska tulajdonában álló üzleti érdekeltségeket – beleértve a Hír TV-t is – Nyerges Zsolt vegye át.

A csaknem 60 cégből álló csomag, amit Nyerges átvesz csak ideig-óráig lehet az övé. Sajtóhírek szerint az átmeneti időszak lejártával Simicska összes most átadott cége Mészáros Lőrinchez fog kerülni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!