Döbbenetes hír: Kulka János befejezte

forrás: nepszava.hu

Kulka János súlyos megpróbáltatásokon ment keresztül az elmúlt időszakban. Az ismert színész 2016-ban stroke-ot kapott, melyből csak lassú a felépülés. A színész most bejelentette: szakít a betegség előtti életével. A Blikk megtudta: a munkahelyén is felmondott, sőt az otthonát is eladta.

Környezetváltozás, mint terápia

Kulka nem rég eladta budai házát, melyben az utóbbi években élt, és amit annyira szeretett. Mint mondta, próbál csendesebben, visszafogottabban és lassabban élni. Az egykori ház, ami állandóan a barátok, ismerősök, rokonok nyüzsgésétől volt hangos, már nyomasztotta.

Most próbál fizikailag és lelkileg is visszatérni régi önmagához, ami egy hosszú és nehéz út. Ám ezt az „utazást” csak megnehezítette minden, ami körbevette és emlékeztette arra az időre amikor még minden rendben volt, és mindenre képesnek érezte magát. Mind közül leginkább a színpad hiányzik neki – de arról orvosai tanácsára egy időre le kell mondania.

„Először csak elköltözött egy másik lakásba, hogy kicsit kiszakítsa magát abból a közegből, de aztán rájött, hogy sokkal jobb, ha végleg megszabadul a nyomasztó emlékektől, ezért eladta a házat” – mesélte a Blikknek egy a színészt jól ismerő forrás, aki szerint Kulka kiegyensúlyozottabban él, és közelebb került ahhoz, hogy visszatérjen régi önmagához.

Kulka betegsége óta nem dolgozik, bár párszor adott magáról életjelet, de a közönség már hiába keresi őt a Katona József Színházban.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!