Obama olyan gyomrost adott Orbánnak, hogy még most is nyögdécsel

A 2007-ben alapított K-Monitor Iroda saját hitvallása szerint „olyan politikai, gazdasági és társadalmi környezetet megteremtéséért küzd, ahol az állampolgárok elutasítják, a hatóságok pedig hatékonyan feltárják, szankcionálják és visszaszorítják a korrupciót.”

Alapítója Léderer Sándor most egy olyan kiemelt lehetőséget kapott, ami keveseknek adatik meg. 191 országból 20 ezer ember jelentkezett a volt amerikai elnök, Barack Obama alapítványának támogatotti körébe, a végső szűrés után 20 embert választottak ki, akiket szaktudással, kapcsolati tőke építésével segít majd az Obama Foundation, hogy az általuk képviselt területen minél eredményesebb munkát tudjanak végezni.

Obama Facebookra feltett posztjában Léderer közvetlenül a volt elnök jobbján ül, Orbánnak erre évekre volt szüksége, bármennyire is kapart.

Bár büszkék lehetünk a K-monitor tevékenységére,  és hogy ez nemzetközi elismerést is kapott, még sem vagyunk felhőtlenül boldogok. Ugyanis egy tisztességes kormánnyal rendelkező országban, egy ilyen korrupció feltáró oldalnak semmi dolga nem lenne.

Sajnos, hazánkban Orbán és családja kormánya bőven ellátja őket munkával.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!