Gulyás Gergely már átvette a leggusztustalanabb Fidesz módszert – volt képe ezt nyilatkozni

forrás: nepszava.hu

„Ha lesznek is változtatások, nem fogják érinteni az igazságszolgáltatás függetlenségének alkotmányos követelményét” – fogalmazott a politikus arra a kérdésre, hogy számít-e olyan konfliktusra az Európai Unióval, mint amilyen Brüsszel és Varsó között kialakult.

A leendő miniszter elmondta: további kormányzati intézkedések szükségesek, hogy a gazdaság növekedési üteme a GDP 4 százaléka fölött legyen az elkövetkező években. Rámutatott, hogy a kormány szándéka az, hogy a növekedés széles alapokon nyugodjon, az agráriumtól az iparon, a gépgyártáson át az építőiparig bezárólag. Konkrét lépéseket nem nevezett meg.

Gulyás Gergely arra is kitért, hogy a kormány a minimálbér további emelését tervezi.
A Miniszterelnökséget vezető miniszteri poszt várományosa szerint a béremelkedés és a gazdasági növekedés gyorsabb felzárkózást tehet lehetővé a nyugati életszínvonalhoz, személyes véleménye ugyanakkor az, hogy Magyarország a következő négy évben valószínűleg nem fogja bevezetni az eurót.

mti

Börtönbe kerülhet Tiborc és Mészáros

Gulyás Gergely helyében óvatosan nyilatkoznék amikor a független igazságszolgáltatásról beszélek. Ha ez igaz amit mondd akkor van egy jó hírünk. Hamarosan börtönbe kerülhet Tiborc és Mészáros és az összes tolvaj akik az elmúlt 8 évben kirabolták az országunkat.

Reméljük a független igazságszolgáltatás terveiről tájékoztatta már Orbán Viktor is, hogy egy kicsit rúgja fenékbe Polt Pétert. Ő az ugyan is aki hosszú évek óta falaz a Fidesz leggusztustalanabb ügyeinek.

Ő az az ember aki miatt ellenzékieket ártatlanul hurcoltak, börtönöztek be különböző kirakat perekben.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!