Olyan hír érkezett, ami a teljes választást átírja: Orbán begőzöl, ha ez mindenkihez eljut

Forrás: MTI

Frenetikus hírrel szolgálhatunk a tisztelt olvasóinknak. Olyan információval állunk elő, ami Orbán Viktor teljes kampányát romba dönti, ugyanis megvan a migránsáradat orvossága, és az napokon belül, egészen pontosan jövő hét hétfőn rögtön ki is fejti hatását.

Amit írunk, az nem csalás, nem ámítás, hanem maga a valóság. Elmagyarázzuk.

Orbán Viktor az egész kampányát két fővonalra fűzte fel, amelyek ráadásul félúton találkoznak egymással. Az egyik vonal a mindenki által rettegett, de senki által nem ismert Soros-tervtől való félelemkeltés. A másik pedig a migránsok, és főként a terrorista-hajlamú, erőszakos menekültek áradata a keresztény Európába. Ezzel nem mondtunk újat a tisztelt olvasónak, hiszen még a kerítésről is ez folyik.

Egy kicsit, és tényleg csak egy nagyon kicsit nézzünk a dolgok mögé, hogy mi miért történik!

Mivel kampányol az a párt, amelyik nyerni akar? Azokkal az információkkal, amelyekre a választópolgár a legfogékonyabb. A Fidesz tehát a két fővonallal. Az ellenségképpel, és az idegenek érkezésével, az azoktól való védelem nyújtásával. Ezért történik, hogy a legkisebb zsákfaluban is rendőrt hívnak egy kendős nőre, mert azt hiszik, hogy migráns, vagy hogy Dunai Mónika, fideszes képviselőjelölt elmondhassa egy utcafórumon, hogy a brüsszeli bürokraták már azon dolgoznak, hogy a kerület szabadon álló fejlesztési területein, Rákosmente szívében, illetve a település határában migránstáborokat és -falvakat hozzanak létre. Persze hozzáteszi, hogy az itt élők akár a testük árán is megvédik a települést ettől.

Lassabban a testtel, Mónika!

Ha egy kicsit nyitottabban állunk a világhoz, nézzük meg, hogy honnan hallunk a migránsokról! Abból a köztévéből és attól az MTI-től, amely nem mondható függetlennek a legnagyobb jóindulattal sem. Érdekes módon a migránstámadások, és a betelepítések száma a választás napjához közeledvén rohamosan nő. Emellett az Origo szerkesztőségében százéves, a migránsokhoz egyáltalán nem kapcsolódó külföldi portálokról szednek le híreket és videókat, hogy azt úgy harangozzák be, mint egy új esetet, vagy éppen a TV-nél a „Tények” néven csúfolt műsor megosszon Facebookon egy ilyen videót „Veszélyes migránsok Európában, ezt akarjuk?” címmel:

Az a jó hírünk, hogy a veszélyes, rettegett, Soros György által kézi vezérelt migránshadak támadásai hétfőre alábbhagynak, ugyanis meglesz a gyógyír rájuk. Akkor is, ha sikerül Orbánt elzavarni a búsba és akkor is, ha a Fidesz marad kormányon.

Előbbi esetben azért, mert a kormány nem hergelni fogja az embereket, főleg azokat, akik még életükben nem találkoztak migránsokkal, vagy ha igen, akkor is a Keleti pályaudvarnál, amikor szándékosan tartották ott a tömeget a vonatok leállításával, hanem be fogja mutatni a migránshelyzettel kapcsolatos valós adatokat. Láttatni fogja, hogy az „európai bürokraták” a helyzet megoldásán dolgoznak, és senkinek sem érdeke Rákosmente mentén migránsfalvakat és mecseteket felhúzni.

Utóbbi esetben pedig azért, mert Orbán Viktor hátradől majd a trónszékében, a kampányban gerjesztett indulatok alábbhagynak, és előkerülnek a valós problémák. Azok, amelyek áthatják majd a magyar emberek mindennapjait, és az ajtajukon dörömbölnek. Akkorra már nem lesz szükség Soros Györgyre, hogy ellenségképet találjunk, és ezerszer fogjuk bánni, hogy felültünk ennek az egész hisztériának.

Ahogy a TV Tények kérdezné: ezt akarjuk?

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!