Botrányai miatt kirúgta Osztert a Máltai Lovagrend

Míg korábban Sir Oszter Sándor néven lovaggá ütötték, és hosszú éveken át megbecsült tagja volt a Máltai Lovagrendnek, mára kizárták, és lovagtársai és a rend teljesen elhatárolódott a 69 éves színművésztől. A Bors információi szerint alkoholproblémái és vállalhatatlan viselkedése miatt távolították el a szövetségből.

„Már nem tagja Oszter Sándor a lovagrendnek. Nem fegyelmi úton, közös megegyezéssel távolítottuk el évekkel ezelőtt a szövetségből, ami a lehető legjobb megoldás volt. Egész egyszerűen megszűnt a tagsága” – mondta Prof. Popper György, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetségének elnöke.

A lap a kizárás okairól is kérdezte a szövetség fejét, aki igazi lovaghoz híven etikai okokra hivatkozva a részletekbe nem kívánt belemenni, de az, hogy leszögezte, Oszternek nincs módja a rendbe való visszatérésére, mindennél beszédesebb volt. „Az eltávolítása óta eltelt időszakban lezajlott események miatt egész biztosan nincs rá esély, hogy valaha is visszatérjen a lovagrendbe” – folytatta Sir George.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!