Orbán Viktor leütötte a tébolylécet: olyan eszement dolgokat mondott, amitől téged is kitör a frász

Arra számíthattunk, hogy egyre közelebb kerülvén a választásokhoz, Orbán Viktor is egyre nagyobb ostobaságokat fog mondani, de ezúttal a helyzetértékelésében önmagát is sikerült felülmúlnia.

Külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon – jelentette ki a Magyar Idők információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP országgyűlési frakciószövetség visegrádi kihelyezett ülésén, szerda este.

„Ha nincs nemzeti kézben lévő média, akkor egy ország nem tud független lenni. Ha pénzügyileg egy ország zsarolható, akkor nem tud független lenni.”

A választás tétje ezért az, hogy független vagy zsarolható kormány jön-e létre a választások után.

Orbán szerint tehát a Fidesz propagandatévéje, propagandarádiója, az adófizetők pénzéből fenntartott közszolgálati csatornák azt jelentik, hogy függetlenek tudunk lenni? Kitől? Az ellenzéktől? Azoktól a magyaroktól, akik nem feltétlenül Soros Györgyről akarnak rémtörténeteket hallgatni reggeltől estig?

A pénzügyileg zsarolható ország alatt Orbán mit ért? Azt a tömérdek EU-s pénzt, amit a haverok felé irányítva, a kormány sikereként könyvelve mutat be, majd Brüsszelben pofonokat osztogat? Ettől akar függetlenedni?

A kedvenc részünk következik:

A miniszterelnök szerint az ellenzéktől gyűlöletre és gyűlöletkampányra lehet számítani az elkövetkező 50 napban. „Csak erre alkalmasak, csak ennyi a mondanivalójuk. És persze ennek a kampánynak oka van: azért akarnak levadászni minket, mert útjában állunk azoknak, akik bevándorlóországot akarnak csinálni Magyarországból és bevándorlókontinenst Európából.”

Közli tehát, hogy az ellenzék gyűlöletkampányt fog szítani, majd a következő mondatban már a saját gyűlöletkampányát tolja, miszerint azoknak áll a Fidesz útjában, AKIK bevándorlóországot akarnak csinálni Magyarországból…

Ez a nyilatkozat olyannyira elborult, hogy még csak logikai felépítése sincs. Elképzelhető, hogy Orbánnak tényleg elment az esze? Vajon mi következik még áprilisig?

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!