Kövér László azt hitte, megúszhatja, de vannak, akik mindenre emlékeznek

Idézzük fel azt a botrányos esetet, amikor kiderült, hogy nem csak Kövér László exsógornője, hanem összesen csaknem féltucat olyan ember dolgozott az Állami Könyvtárellátó Nonprofit Kft.-nél ,akik a fideszes Meggyes Tamás polgármesterhez és az általa vezetett esztergomi önkormányzathoz kötődtek.

A cég szakmai igazgatója Kövér László házelnök exsógornője, Bakos Erika, akinek már korábban is volt köze a könyvekhe, hiszen résztulajdonosként tevékenykedett a Magyar Egyetemi Kiadó Kft.-nél. 2003-ban ők adták ki Orbán Viktor beszédeit könyvként. Vezető pozíciója volt a KELLO-nál Steindl-Arató Verának, aki az esztergomi képviselő-testület szintén fideszes frakcióvezetőjének a neje volt Meggyes “vezetése” alatt. A cégnél dolgozott Ámon Adrienn, aki korábban az Esztergomi Hirdető Kft. ügyvezetője volt, de itt volt még az önkormányzat sajtófelelőse is szintén abban az időszakban, mikor Meggyes polgármester volt. A Kello alkalmazta Magassy Júliát is, a helyi Fidelitas alelnöke és a Fidesz ifjúsági szervezetének megyei elnöke is volt.

Az Állami Könyvtárellátó Nonprofit Kft. közoktatási tankönyvellátóként a a többi tankönyvekkel foglalkozó vállalat megkerülésével egyeduralkodóként terjeszkedhetett el a tankönyvpiacon. A KELLO bonyolította a megrendelést, az iskoláknak történő kiszállítást és a vételárak bekebelezését. De természetesen a feladatuk ellátásában már voltak óriási bakik.

A Fidesz, mint egy pók, szinte már mindenre kivetette hálóját, ami országunk irányításában részt vesz s egyeduralkodóként, családtagok és haverok segítségével próbál mindent kizárólag a maga irányítása alá vonni. Ők helyzetbe jönnek, mi szívunk. Ez a Fidesz politikája. Mutassuk meg, hogy ebből többet nem kérünk! Közeleg az idő…


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

Hozzászólás