Soha nem alázták meg ennyire Tvrtko-t: nagyon durva dolgokat mondott el róla Ambrus Attila

A napokban nagyon port kavart az ATV-ben kialakult konfliktus amely a Tv-s műsorvezető Tvrtko és a Viszkis között alakult ki.

Ambrus Attila a róla szóló filmet szerette volna népszerűsíteni az ATV Start Plusz című műsorában az őt alakító színésszel, Szalay Bencével, ám Vujity Tvrtko keményen beleállt beszélgető partnerébe. A műsorvezető ugyanis nehezményezte, hogy Ambrus Attila bűnözőként vált sztárrá, és most is csak ezért foglalkoztatják az Ázsia Expresszben, ezért készült róla könyv és ezért filmesítették meg az életét.

A csörte ezzel korántsem ért véget

Ambrus Attilát megkérdezte az esetről a Bors is, akiknek elég kemény mondatokat fogalmazott meg Tvrtkuvoal kapcsolatban.

– Évekkel ezelőtt a börtönben láttam a tévéműsorait, amikben ő próbált velem szemben erkölcsi magaslatokból beszélni. Néhányszor csúnyán belém állt, úgy minősített, hogy én nem tudtam neki válaszolni – kezdte a lapunknak Ambrus.

– Nem vagyok büszke arra, amit korábban csináltam, leültem érte a büntetésemet, viszont az nem működik, hogy ez az ember leszedi rólam a keresztvizet. Már évek óta azon agyaltam, hogyan tudok revansot venni rajta, eredetileg le akartam szedni a sapkáját, de egy ügyvéd felvilágosított, hogy ez is büntetőjogi kategóriába esik – mondta Ambrus, majd hozzátette, hogy korábban egy TV2-s interjút is csak úgy vállalt el, ha nem Tvtrkóval, hanem egy má­sik, kevésbé elfogult riporterrel beszélgethet.

– Már hánytam attól, hogy ő évek óta belém törli a lábát, miközben álságos dumákkal próbálja eladnia az embe­reknek a sz*ros történeteit.

Próbáltam a helyzetet kulturáltan megoldani, de már a felvezetőjében azt mondta, hogy én másoknak, többek között neki is elloptam a pénztárcáját. Azt nem értem, hogy aki a saját nevét nem meri felvállalni, az miért támad úgy embereket, hogy azok nem tudják megvédeni magukat. A szememben ő egy hiteltelen senki, nem adok egy évet, és innen is kirúgják, ahogy Amerikából is hazatántorgott – mondta a Viszkis, aki szerint Tvrtko egyszerűen irigy, amiért róla készül készül film, és nem a tévés pokoli történeteiről.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!