Ha te is elkívánod a jó büdös francba a lombikbébi programot ellenző fideszeseket, imádni fogod ezt a cikket

Bangóné Borbély Ildikó a szocialista politikusok egyik harcos amazonja 2014-ben lett országgyűlési képviselő, és közéletbe robbanásával nem egyszer tett rendet olyan kérdésekben, amelyekbe kormánypárti politikusok említésszerűen sem állnának bele.

Bebizonyosodott, ahogy azok a dolgok, amiket Orbán Viktor nagy hangon az ország elé szokott tárni, egyáltalán nem olyan értékek, amelyeket a Fidesz-Kdnp politikához tartozó emberek értékként kezelnek. Helyette csak üres szólamok, amelyek arra szolgálnak, hogy a tömegeket megszólítsák és elérjék azt, hogy a választásokon a Fidesz-Kdnp jelöltjeire szavazzanak.

Bangóné Borbély Ildikó az ATV-ben Rónai Egon vendége volt, ahol elmondta, hogy azt hitte, hogy 16 év távlatából, már tud nyugodtan és racionálisan beszélni a meddőségről és az ebből való kivezető útról: a lombikbébi programról.

 

Minden eszközzel segíteni kell az ebben résztvevőket! Segíteni kell a barátoknak, a családnak, az orvosoknak és az államnak is. Ha Magyarországon minden negyedik pár meddőségben szenved, akkor népbetegségről van szó.

NEM BŰN A MEDDŐSÉGI KEZELÉSBEN RÉSZT VENNI

Gyermekként is és felnőttként is az volt az álma, hogy gyerekei lehessenek! Nem egy nem kettő, hanem három. Majdnem úgy történt az életében, hogy ez nem adatott meg, hogy nőként nem lesz képes arra, hogy gyermeket szüljön. A lombikbébi programnak köszönheti, ezért mindig ki fog állni ezért a programért. A XXI. században nem fordulhat elő az, hogy egy népbetegséget megbélyegezzenek és nem fordulhat elő az sem, hogy megbélyegezzenek olyan embereket akik gyereket akarnak:

MINDEN GYERMEK FONTOS!

A borítékból három kis karszalag került elő, kettő rózsaszín, a harmadik kék. Akinek gyermeke van az tudja csak, hogy miről beszél Bangóné Borbély Ildikó.

Az ATV-ben készült riportban Bangóné Borbély Ildikó azt is elárulta, nem gondolta volna, hogy ezzel a témával kapcsolatban lehet ennyire embertelenül megnyilvánulni, mint ahogyan Veres András és a kormánypárti politikusok tették, miközben lefektette azt az alapelvet is,

hogy amikor lombikbébi programról beszélünk, akkor gyerekekről beszélünk, emberi életekről beszélünk!

Ildikó arról is beszélt, hogy senki nem úgy jön a világra, hogy azt kérte volna a jó Istentől, hogy legyen meddő. Magyarországon minden 4. pár érintett ebben a betegségben ezeket a párokat, a leendő édesanyákat, a leendő édesapákat nem szabad bántani, minden tiszteletet megérdemelnek.

Ildikó a legnagyobb, gyilkos ellenségének sem kívánja azokat a fizikai fájdalmakat, azokat a lelki terheket és azokat az anyagi terheket, amelyek ezzel a folyamattal együtt járnak. Szerinte a püspök úr elképzelni sem tudja, milyen megpróbáltatásokon mennek át a családok. Elmondta azt is, nekik 7 évükbe került, mire a lombikbébi programot gyermekáldással tudták befejezni, és még a szerencsésebbek közé tartoznak, hogy csak hét év alatt ez sikerült.

Azt is elmondta, hogy megállította az utcán egy jól öltözött nő, aki jogászként tevékenykedik és elmondta neki, hogy számára ezen a ponton betelt a pohár. Elhagyja az országot. Nem kíván tovább ebben az országban élni.

A szocialista politikus azt is nyilvánvalóvá tette, hogy reformátusként, bár racionálisan tudta, hogy az orvosok, a tudomány fog segíteni neki, mégis nem telt el úgy este, hogy ne mondott volna imát a jó istennek gyermekáldásért, és amikor ez sikerült, a jó istennek is mondott köszönetet, az orvosok és a férje mellett, aki mindvégig kitartott mellette.

A riportban is magával vitte a három kis karszalagot, amit körbetekerve azt is mutatni tudta, hogy egy világra született kis bébinek mekkora kis keze van.

Arra a kérdésre, hogy az induló politikai évadban lesz-e dolga ezzel az ügyel kapcsolatban, egyértelmű igennel válaszolt. Amikor vállalta azt, hogy erről nyilvánosan fog beszélni megfogadta, hogy senkinek nem fogja hagyni, hogy bántsák azokat az embereket, akik ebben a programban részt vesznek.

Ildikó szerint egy lényeges dolog van a lombikbébi programmal kapcsolatban: hogy mindenki aki ebben részt vesz végül ilyen kis karszalaggal és kisbabával menjen haza!

Továbbra is ki fog állni azért, hogy politikusok, egyházi vezetők ne nyilatkozzanak ilyen felelőtlen dolgokat, mint ahogyan az megtörtént Magyarországon.

Mint arról már korábban beszámoltunk Veres András a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjút, amelyben elmondta: a katolikus egyház számára nem elfogadható a mesterséges megtermékenyítés. A lombikbébiprogrammal az a baj, hogy nem a férfi és a nő természetes kapcsolatában fogan meg az élet, ráadásul „pluszmegfoganások” is történnek, a többi embriót pedig lefagyasztják és félreteszik, vagy elpusztítják.

A püspök azt mondta, egy lelkipásztor soha nem tanácsolhatja egy családnak, amelynek nem lehet gyermeke, hogy vegyen részt a lombikbébiprogramban.

Bangóné nem tűri a megaláztatást: könnyeivel küszködve üzent a fiatal pároknak + VIDEÓ!

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!