Friderikusz nagyon keményen leoltotta Hajdú Pétert

Kép forrása: Facebook

Az ATV-nél dolgozó producer, Hajdú Péter egy műsorötlettel próbálta újra a televízió képernyőjére csábítani a televíziózás legendáját, Friderikusz Sándort, azonban az nem sikerült.

Hajdú Péter azt nyilatkozta a Blikknek „Azt gondolom, hogy nagyon nagy luxus, amit a szakma megenged magának azzal, hogy Friderikusz Sándor jelenleg nincs képernyőn. Van egy igazán neki való műsorötletem, nem politikai, nem is bulvár, de ennél többet nem akarok róla mondani.”

Hajdú 2015-ben megnyerte Friderikuszt egy produkcióra az Összezárva Friderikusszal a TV2-n került műsorra. A nézettség szárnyalt, a közös munka azonban megszakadt. Friderikusz négy nappal a felvétel előtt szerződést bontott Hajdú cégével és távozott a csatornától. Hajdú úgy nyilatkozik, ennek ő itta meg a levét. Hajdú 3,8 millió forintot követelt Friderikusztól, szerinte ugyanis a stáb és a díszletek készen álltak a forgatásra, amikor ő lemondta a munkát ezért kártalanítani kellett a kollégákat. A producer azt mondta, jelenleg sem ért egyet Friderikusszal az akkori déntésében és a mai napig nem jutottak közös álláspontra, de a történteket megbeszélték és nem foglalkoznak többet a témával. Kibékültek. Elméletileg a közös munkának nem lenne akadálya.

A Blikk Friderikusz Sándort is megkereste levélben a lehetőséggel kapcsolatban, azt a választ kapta, hogy „Minden dolgom fontosabb most ennél.” Nyitva hagyva a kérdést Hajdú ajánlatával kapcsolatban.

„A Friderikusz című műsor 2013 szeptemberében indult, és összesen 260 adást élt meg az ATV-n. A nézők utoljára ebben a beszélgetős, közéleti produkcióban láthatták Friderikusz Sándort, aki így 2016 óta semmilyen televíziós munkát nem vállalt. Legtöbb csatornájától haraggal vált el, így a tévés legenda lehetőségei is limitáltak a visszatérésre.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!