„Hülyének nézitek és kihasználjátok az embereket!” Keményen vágták Orbánék pofájába az igazságot

Orbán és Semjén a Parlamentben (kép: MTI)

2017.08.28. 15:20 VÉLEMÉNY

„Lopnak, csalnak, hazudnak, és közben hülyének nézik a népet

A politikájuk káros a magyarok jelentős többsége számára, hiszen kárt okoznak szándékosan az adózás igazságtalanságával, az oktatási rendszerükkel, az unortodox gazdaságpolitikájukkal, a gazdagpárti és szegényellenes döntéseikkel. De még a nemzetellenes politikai tevékenységük, vagy a jellemtelenségük sem irritálja annyira a normális embert, mint az, hogy közben hülyének néznek mindenkit és a valóságot sokan nem látják.

18198676 1524612947580579 829879775367316 n
Török Zsolt (via Facebook)

Multik támogatására sokszor többet költött a magát multiellenesnek beállító Orbán-rezsim, mint a szoci kormányok.

A bankok és köztük a Magyar Nemzeti Bank hatalmas hasznokra tesz szert az elmúlt években is a magát a bankárellenesnek mondott kormány tevékenységének köszönhetően.

A devizahitelezést a lakosság számára 2001-ben tették lehetővé, amikor Orbán Viktor volt a miniszterelnök, Matolcsy György a gazdasági miniszter, és Járai Zsigmond az MNB elnöke. A devizahitelek tömeges bedőlése 2010. nyara után hozta el sok család tragédiáját, amikor a Kósa-Szijjártó páros kijelentései után hatalmasat zuhant a forint a pénzpiacon és szinte bedőlt. Miközben a szoci kormányokat vádolják ez ügyben is, aközben a TÉNY az, hogy 1 svájci frankért 180 forint körül kellett fizetni 2010. tavaszán, majd nyár után ez felment 200, majd olykor 300 forint fölé is, de jellemzően 260-280-Ft/chf. Eladták adósrabszolgának a magyar nép egy részét a bankoknak.

A migránsokkal riogatják Magyarország lakosságát, és az ellenzékre próbálják őket ráakasztani, miközben ide, tömegesen csak jobboldali kormányok engedtek migránsokat. Orbán bűnös rendszere több, mint 17 ezer migráns letelepedéséhez járulnak hozzá, arab országokból, Oroszországból, Afganisztánból, Kínából, a távol-keletről és sokuk a közel-keletről. És akkor még ezen „migránsoknak” a családtagjaik csak most jönnek majd. Ráadásul az ő általuk kiváltott letelepedési kötvényre nagyon súlyos kamatokat kell megfizetni a Fideszesek miatt.

De pont az ellenkezője az igaz a magánnyugdíj megtakarításokkal kapcsolatban is, hiszen nem hogy nem védték meg, hanem „eltűnt”. Azt a Sorost és Simicskát támadják, akiktől hatalmas vagyonuk alapjait kaphatták.

Sajnos érthető, – bár nem elfogadható – hogy nem látják a valóságot az elvakult híveik, a trafikokkal, zsíros állami állásokkal kifizetett vazallusaik, a kiszolgáltatott cselédeik. De az a baj, hogy a nép nagy része sem látja, nem érti, hogy pont az ellenkezője az igaz mindannak, amit mondanak.

Mert hülyének néznek Téged is!

(Miközben kifosztanak, levesznek, eladnak.)”

A szerző, Török Zsolt Facebook-bejegyzését változtatások nélkül közöltük.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!