Kiderült az igazság: Putyin így gyarmatosítja Magyarországot

2017.08.28. 11:27

Nem szövetségeseket, hanem gyarmatot keres Vlagyimir Putyin Vágó Gábor szerint. A korrupcióellenes aktivista a Hír TV reggeli műsorában azt mondta, Magyarország putyinizálódása veszélyes, a társadalmat is kettészakítja.

„Magyarország ugyanúgy putyinizálódik, ahogyan Oroszország is átalakult, és ez nem csupán a hatalomgyakorlásban valósul meg, hogy egyre kevesebb ember kezében van egyre több hatalom, hanem abban is, hogy a társadalom kettészakad. Akár az orosz társdadalom: egy nagyon szűk elitre, amely kaviárt reggelizik, külföldi luxus-tengerpartokon tölti az életét, ahova magángéppel repked, illetve a tisztességesen dogozó tömegekre, akik nem tudnak megélni a tisztességes munkájukból” – mondta Vágó Gábor. Szerinte ez nagyon veszélyes Magyarországra nézve. Hozzátette: a látogatás azt mutatja, hogy „Vlagyimir Putyin nem szövetségeseket keres, hanem gyarmatokat”.

A Vágó által elmondottak pedig nem ismeretlenek a magyaroknak, a vezető fideszes politikusaink és a párt holdudvarába tartozó befolyásos emberek, oligarchák elképesztő vagyonosodása, rongyrázó utazásaik a bizonyíték arra, hogy milyen is ez a rendszer.

A teljes beszélgetést itt nézhet meg.

Forrás: HírTV

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!