Botrány: a fideszes polgármester hozzászólt egy cikkhez – talán nem tudta, hogy más is látja?

Bár már véget ért az itthon “minden idők legjobb vizes világbajnoksága”, a pénzautomata még mindig csilingel – a Dagály környékén meg rohad a pórnép a negyven fokban.

Nem fogja elhinni, micsoda véletlen történt, mivel a több száz milliós utópromó tevékenységet pont Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter barátjának, Kuna Tibornak a cégei végezhetik majd el a SPRINT Nyomdaipari Kft. segítségével.

Folyamatosan jelennek meg a költségnövekedéssel járó szerződésmódosítások sőt, újakat is kötnek a lezárult sportesemény örömére. Az mfor.hu talált rá az örvendetes tényre, hogy komoly összeget kell még elkölteni az egész rendezvény utókommunikációjára.

Természetesen pártunk és kormánya a legcsodálatosabb dolognak festi le a VB-t

Ezen facebook bejegyzés alatt több 100-an vitakoznak azon, hogy megérte-e a VB megrendezése vagy, hogy inkább oktatásra, egészségügyre kellett volna költeni ezt a hatalmas összeget.

A legkeményebb hozzászólás, Érd fideszes polgármesterétől jött:

rd polgármestere

Jó volt, szép volt, sikeres volt, és nem volt drágább a tervezettnél. Nem kell és nem is szabad minden pénzből lélegeztető gépet venni

Egy ilyen parttalan vitába nem mennék bele, hogy mennyire is volt túlárazott a VB, mert teljesen felesleges. Akit nem vakít el a narancsköd ebben az országban az pontosan tudja, hogy milyen összegek röpködtek. A hozzászólás azon része, hogy „nem kell és nem is szabad minden pénzből lélegeztető gépet venni

Ameddig van ma magyarországon olyan kórház ahol nincsen elegendő lélegeztető gép, CT, normális orvosi felszerelés addig véleményem szerint nem szabad másra költeni. Fogalmam sincs, hogy Érd fideszes polgármestere ilyen mondatok után, hogy tud egyáltalán aludni.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!