A cukiskodó Jobbik, több millió ember szavazatát venné el

A cukiskodó Dúró Dóra (a Jobbik parlamenti képviselője) közleményt adott ki, hogy a Jobbik alapfokú iskolai végzettséghez kötné a választójogosultságot. Indokként azt hozta fel, hogy így vissza lehetne szorítani a szavazatvásárlást, ha legalább az írni-olvasni tudás alapkövetelmény lenne a választáson való részvételhez.

Ezzel leleplezte a teljes jobboldal aljasságát a szélsőjobboldali ideológiáktól és pártokon keresztül egészen a jobboldali orbánistákig bezáróan. Ezek a tömörülések csak a saját érdekeik mentén tudnak gondolni. Az eszébe sem jut egyiknek sem, hogy esetleg az írni-olvasni nem tudást kellene valamilyen módon felszámolni? Nem pedig a választójogukat?

Ahhoz úgy tűnik a liberálisok kellenek, ahogy azt a korábbi cikkünkben megírtuk.

Korábbi cikkünkben már megírtuk, hogyan kellene harcolni a butaság ellen, az ellen a butaság ellen, amit Dúró Dóra és a szélsőjobboldal képvisel. Először is, amit a liberálisok Magyarországért tettek, annyit soha senki nem tett Magyarországért. Másrészt a liberálisok voltak azok akik az iskolázatlanságot és az írás-olvasás tudatlanságot visszaszorították a XX. századra. A szélsőjobboldaliak és a jobboldali orbánisták is csak köszönetet mondhatnak a liberálisoknak.

Lázadás a butaság ellen

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!