Már nem is titkolják: A jobboldalon teljesen elfogadott a nőverés

A fotók csak illusztrációk Fotó: Nyugat.hu

Már több alkalommal észrevehettük azt a fajta manipulációt, amit az Orbán Viktor által kialakított Orwelli idők felé hajazó közpénzből üzemeltetett propaganda célokat megvalósító szócsövek szoktak alkalmazni:

A Magyar Idők egyik cikkéből idézek: „Úgy távoztam onnan, mint aki jól végezte dolgát” – mondta a hvg.hu-nak a tusványosi provokáció főszereplője, akinek akciójának idején „véletlenül” éppen ott tartózkodott az egész magyar ballib média. Az őt földre rántó fiatalember – önmaga által is elfogadhatatlannak nevezett – tettéért később bocsánatot kért a Facebookon.”

Felmerülő problémák: 1. Ha a Facebookon bocsánatot kér valaki elfogadhatatlannak nevezett tettéért, akkor már az elfogadhatatlan tett meg sem történt? 2. Mire akar azzal utalni a szerző, hogy véletlenül ott tartózkodott… Nyilvánvalóan a miniszterelnök előadásán ott tartózkodik a ballib média, igen. És nyilvánvaló az is, hogy ha bántalmaznak egy hölgyet, aki percekig a földön fekszik, akkor a ballib média odafordítja a kamerákat.

Azt akarják sugallni, hogy valamiféle ÖSSZEESKÜVÉS történt? A jobboldalhoz tartozó, kormány propaganda szócsövek igen gyakran akarják azt sugallni, hogy valami összeesküvés történt…

Mint ismeretes: Orbán Viktor előadása alatt hajánál fogva rántottak földre egy hölgyet, azért, mert politikai ellen véleményének sípszóval szeretett volna hangot adni. A hölgy az elszenvedett erőszakért nem óhajtja az igazságát jogi úton érvényesíteni, azért viszont igen, hogy azt mondták rá, hogy Soros-bérenc. Bizonyítsák hát be, hogy Soros fizetett neki. Miközben a földön feküdt a körben álló FIDESZ-KDNP-s szellemű, a miniszterelnököt hallgató emberek bántalmazták verbálisan is.

Orbán politikai beszéde alatt megalázott hölgy később elmondta, korábban a miniszterelnök legnagyobb rajongója volt, azonban csalódott benne. A hölgy közkincsé tette azokat a gondolatait is, amelyek arról szólnak, hogy Orbán miniszterelnökként már nem aszerint cselekedett, amit a választóinak ígért. Elvesztette legitimitását.

A Magyar Időknek, és egyéb kormánypárti médiumoknak sokkal inkább kellene azzal foglalkozniuk, hogy FIDESZ-KDNP által kormányzott időkben, FIDESZ-KDNP rendezvényen megtörténhet olyan esemény, hogy egy hölgyet fizikailag, verbálisan bántalmaznak majd pedig kidobnak a helyszínről, mintha egy harmadik világbeli diktatúrában élnénk.

Annak az információnak a birtokában, hogy a hölgy korábban a miniszterelnök úr rajongói közé tartozott nagyon szépen előrevetíti ennek a FIDESZ korszaknak a végét, csak győzzük kivárni. Az ilyen magatartások pedig, mint amit a Magyar Idők című kormány propaganda szócső tanúsít az ügyben: „véletlenül” éppen ott tartózkodott az egész magyar ballib média. Már csak szánalmas próbálkozásokká változnak. Az Orbán Viktorra szavazók közül egyre többen fogják megérteni belőle, hogy ha saját gondolatuk támad, egyszerűen kidobják őket, egy hölgyet ki lehet dobni, meg még pár embert ki lehet dobni Orbán úr beszédéről, de a teljes népet nem.

Hiába gondolja Németh Szilárd, hogy nem bántották a hölgyet, az erőszak az erőszak, a hajtépés az hajtépés marad…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!