Ezrek álltak a meghurcolt fiatal mellé: Szétcincálták az emberek a BKK-t

2017.07.21. 17:15

A BKK egy teljesen vállalható dolog – volt egészen a mai napig. A 18 éves fiú, aki felfedezett egy biztonsági rést a BKK töketlen elektronikus jegyvásárlási rendszerében, s amit jelzett is az illetékeseknek – ma hajnalban jutalmul a rendőrség vendégszeretetét kellett élvezze. Egy nap alatt lecsaptak a „félelmetes bűnözőre”, ami nagyon kiakasztotta a közvéleményt. Amíg vezető fideszes politikusaink milliárdokkal lépnek le, és élnek vígan a nyakunkon, addig ennek a jószándékú kölyök csuklóján azonnal kattan a bilincs, mert ugye pár ezer forint a tét.

A tanulság, hogy te csak ne akarj segíteni, bezárni a kiskaput, elvégezni a milliárdos mamutcég munkáját, lószart! Elvisznek, mert ezek olyanok. Rákosi kutyái.

Szóval a BKK a 2010 utáni kurzus egyetlen szerezhető „terméke” volt a fővárosban, így ha úgy tetszik végső soron a Fidesz az egyetlen esélyét és egyetlen említésre méltó eredményét nullázta le Budapesten.

Vitézy Dávid ex-BKK vezér szerint is szégyen ami történt, és az ügyben a BKK-t terheli a felelősség.

„Ha valaki besétál a BKK ügyfélszolgálatára, megpróbál venni egy bérletet 50 forintért, legnagyobb meglepetésére azt meg is kapja annyiért, majd nem utazik vele, hanem jelzi hivatalosan a BKK-nak, hogy valami nem stimmel, akkor ezzel bűnt követne el? 
Nagy baj lenne, ha igen.

Nem tudhatom, ez a fiú mit csinált pontosan – de az ügy szinte minden lépése a nyilvánosság előtt zajlott. Márpedig, ha a fenti történet zajlott le, csak épp nem papírbérlettel, hanem a digitális térben, akkor a valódi felelősség azoké, akik egy ilyen amatőr rendszert átvettek, üzembe helyeztek és mind a mai napig működtetnek.”

Ma délután már tízezres nagyságrendben értékelték a BKK-Facebook oldalát egy csillagal (ami a legrosszabb értékelés) de írásos véleményt is hagytak az oldalon, amit valószínűleg mindenki szétjelent.

bkk 1 csillag

A leggyakoribb kommentek egyébként a „szánalmas”, „szar”, és a „szégyen”. Ezek a szavak gyakran visszatérnek. Nézzük tehát a teljesség igénye nélkül, mit kapott az arcába a BKK:

bkk9

bkk8

Ez klasszikus lesz:

bkk7

Ez egy tízpontos:

bkk6 1

bkk5 1

Ez már egy klasszikust idéz:

bkk4

bkk1bkk3

És végül egy lényegre törő:bkk2

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!