A nagyurak rács mögött akarnak látni egy 18 éves fiatalt, amiért leleplezte hibájukat

Forrás: youtube.com - a kép csak illusztráció

Szegény fiatalember, biztos azt hitte, hogy úgy működnek Magyarországon is a vállalatok, és az informatikai fejlesztések, mint ahogyan a világ más pontjain. A BKK-nál nagyon okosan megoldották a szituációt. Helyes! Mutatkozzanak csak be minél előbb a fiataloknak, hogy milyen jól teljesít ez az ország.

A fiatal segíteni akart – feljelentették!

Miután biztonsági rést talált a BKK weboldalán, azt E-MAILBEN jelezte azt egy 18 éves fiatal, a BKK-nak akik ezután feljelentették őt. 18 éves fiatal, aki most kezdi meg egyetemi tanulmányait, egy egyszerű átírással módosítani tudta a bérlet árát és 50 forintért vásárolt bérletet. A hibát egyből jelezte a szolgáltatónak.

(ILYENKOR KÖSZÖNETET SZOKTAK MONDANI ÉS JUTALMAT SZOKTAK ADNI)

Az e-jegy rendszer bevezetésének költségeiről, a rendszer informatikai fejlesztésének költségeiről, biztonsági fejlesztések költségeiről merülnek fel kérdések.

„Kérdésünkre elmondta, hogy tervez ügyvéddel beszélni, de reménykedik abban, hogy mivel szerinte bűncselekményt nem követett el, így nem jut el bíróságig az ügy. A 18 éves fiatal elmondta azt is, hogy szerinte lehettek, akik sokkal komolyabb hibákat találtak az e-jegy rendszerben, de ellenük nem tettek feljelentést, mivel ők nem jelentkeztek maguktól a BKK-nál.

A feljelentés azért is abszurd, mert 300 kilométerre lakik Budapesttől, soha nem utazott még a BKK járatain, és esze ágában sem volt használni a bérletet, csak segíteni akart volna a szolgáltatónak. ” – írja a 444.hu.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!