Megtudtuk miért támogatta Soros György a FIDESZ létrehozását és Orbán Viktort fiatalkorában

A 24.hu publikációjában van lehetőség még egyszer átgondolni Orbán Viktor és a Fidesz „fiatalkori” tevékenységét. Mindenki tudja, hogy ha Soros György nem támogatja őket, akkor ma nincsenek a politikai életben. Miért történhetett ez meg?

„Soros tartotta el Orbánékat, effektíve. Hát, wazze. Akkor nem volt gond, hogy külföldről jött a pénz.”

„OV a Soros-alapítvány ösztöndíjasaként tanult, Soros (mai értéken) majd’ negyed milliárddal támogatta az alakuló Fideszt, mely ebből építette ki az infrastruktúráját, enélkül nem lett volna sehol.”

Miután Orbán Viktor miniszterelnök elvégezte az egyetemet 1988 áprilisától a Soros Alapítvány 680 ezer forint (mai értéken több mint 12 millió forint) támogatásából megvalósult Közép-Európa Kutatócsoportnál kezdett dolgozni.

Havonta 10 000 forintos ösztöndíjat kapott a Soros alapítványtól.

„Hát, Gyuri bá’, ezt jól el tetszett cseszni, kígyót melengetett a kebelén, mely tehát most mindent felfal, most épp’ Európát igyekszik szétszabni és hergeli azt a háthogyismondjam intellektuálisan kevéssé igényes bázist, mely a hatalomban tartja és amely nevetve szokott állni a járda szélén, miközben az út közepén hajtják az aktuális migránsokat a vagonírozásba.” idézzük a 24.hu írását.

Miért támogatta Soros György Orbán Viktort és minden Fideszest Lázártól Habonyig?

Azért, mert SOROS GYÖRGY meg akarta védeni az autoriter, illiberális pártállammal szemben az egyént, a szabadságot!

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!