Tudatosan félrevezeti a választókat az Orbán kormány – Lendvai Ildikó lerántja a leplet a hazugságokról

Kép forrása: Népszava

Lendvai Ildikó Népszavában közzétett publikációjában lerántja a leplet a Fidesz következő, potenciális koalíciós partneréről.

„…Mert a baloldal az ellenség, a Jobbik csak versenytárs, akiből lehet még szövetséges, koalíciós partner is. A Soros-plakátok a jobbikos kemény magra úgy hatnak, mint egy simogatás a buksira. Attól a buksitól úgysem idegen sem az antiszemitizmus, sem a brüsszelezés, sem a menekültgyűlölet. A Jobbik a 2014-es választási programjában még harsányan sorosozott, 2015-ben Hegedűs Lórántné kérdést intézett Orbánhoz: „Mikor utasítják ki hazánkból Sorost és ügynökeit?”

Nem lesz olyan nehéz megírni azt az együttműködési megállapodást. Persze csak ha szükség lesz rá. Ha a Fidesz egyedül is képesnek érzi magát a teljhatalomra, akkor megint rúg egyet rajtuk. Azért jóval kisebbet, mint balra. Ahogy Horthy, a „kivételes államférfi” 1922-ben mondta: „Ha a rendetlenség jobboldalról történik, ezekbe fájó szívvel fogok belelövetni, míg esetleg egy baloldalról jövő rendetlenkedésbe passzióval.” „

Az MSZP korábbi elnöke Facebook bejegyzésében felhívja a figyelmet arra is, hogy

amíg a kormány az emberekkel azt akarja elhitetni, hogy Soros minden évben egymillió menekültet szeretne Európába hozni,

Addig Soros György publikációjában, ami a HVG-ben magyar nyelven is megjelent…

„..éppen hogy közös határőrségről, a legálisan menedékjogot kérők közül a valóban veszélyben lévők kiválasztásának közös eljárási szabályairól, a fokozatos integráció érdekében a gazdasági bevándorlók számának csökkentéséről beszél. …”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!