Jogerősen is „jó kartellező” a kaszinópápa

Kérjük a következőt...

Schiffer András jogerősen is pert nyert Andy G. Vajna András ellen, amiért egy célzásában a fideszeseket s köztük Vajnát „jó kartellezőként” jellemezte.

Ezek után Vajna kormánybiztos és kaszinótulajdonos személyiségi jogi pert indított és ötmillió forint sérelemdíjet követelt a felháborító igazság kimondása miatt.

Nos, ezt most elbukta.

Schiffer a közösségi oldalán örvendezett joggal a meghatározó kiütéses győzelem örömére:

„A mai győzelem után Andy G. Vajna mégsem az én ötmillió forintomból fog legközelebb bevásárolni a médiapiacon.

A közbeszerzési törvény tavalyi módosítása kapcsán -ahol a kartellezők kizárására vonatkozó szabályon varázslatos módon enyhítettek- fogalmaztam úgy, Andy G. Vajnára utalva: ’A fideszes kartellezők jó kartellezők, a nem fideszes kartellezők rossz kartellezők’. Az összefüggést arra alapoztam, hogy éppen a törvénymódosítási javaslat benyújtását megelőző napokban olyan cégeket talált kartellezésen a versenyfelügyelet az MTVA egyik tenderén, amelyek közül legalább egy Vajna érdekeltségébe tartozott. Andy G. annyira zokon vette, amit akkor egy parlamenti sajtótájékoztatón elmondtam, hogy fel is jelentett és be is perelt.

A büntetőügy pár hete zárult le jogerősen – bűncselekmény hiányában. Az elsőfokú ítélet ellen benyújtott fellebbezést bírálta el az Ítélőtábla és jogerősen elutasította Vajna keresetét…”

Még a végén tényleg lesz magyar igazságszolgáltatás…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!