A Felvidékre ment Soros-féle utcai összecsapásokat vizionálni Kövér

A magyar országgyűlés feddhetetlen elnökéről sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy kiegyensúlyozott és harmonikus lelkiállapotban éli az egyre paranoiásabb közéleti éveit már hosszú ideje.

Minden szava, bármely tekintete ellenséget lát feltehetően otthon a spájzban is. Meglehet, hogy nehezen palástolható gyomorbántalmak gyötrik, de az is lehet, hogy egyszerűen kikopott abból az állapotból, amit egy józan és felelős, XXI. századi s európai államférfitől elvárhatnánk.

A saját szempontjából minden bizonnyal igaza van, hiszen immár soha többé nem tud mást látni, csak mi sajátja: a nyolcvanas években gránitszilárdságúra keményedett ellenségkép-keresést és 24 órás üldözési mániát.

Pedig faraghatna szép bútorokat, vagy szállíthatna primőr zöldséget, milyen meghitt emberi hangulatot árasztana úgy „szakis” bajuszával és ízesen tömör szókészletével.

Ha értene valamihez.

De Kövér már semmi másból nem lesz képes leszállóágban borongó jövőképet alkotni többé, csak az örök ellenségkereséséből, mintha még mindig a kádári titkosrendőrség körmölné ifjonti gondolatait.

Valójában sajnálhatnánk is, hogy 2017-re sem képes megszabadulni a ki tudja honnan örökölt rákosista ávo-démonoktól, amik a jelek szerint éjszakánként a mellére ülnek és egyre borúsabbra ráncigálják a bajuszát.

„Az ősszel leplezetlen koalíció jöhet létre a magyarországi ellenzék és a Soros György-féle szervezetek között, hogy utóbbiak a demokrácia intézményrendszere elleni nyílt támadásokkal, utcai zavargásokkal gerjesszenek hangulatot a választások előtt” – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerdán a Felvidéken zajló Martosi Szabadegyetem fővédnöki fórumán.

S pont. Illetve pontosvessző, mert tovább is van, mondjuk még:

“Megpróbálnak majd egy olyan hangulatot kialakítani, amiben mindent fölülír a polgárháborús pszichózis” – szólt Kövér vastag jóslata, mivel szerinte az ellenzék így akarja majd elterelni a figyelmet saját alkalmatlanságáról, s ezt a “piszkos munkát” a Soros-féle szervezetek aktivistáival végezteti el.

Érthetetlen lelkiállapotban lehet a házelnök úr, amitől még mindig úgy érzi, hogy a határon túli magyar közösségek igénylik a hazai uszítás maszlagait. De ne legyenek illúzióink: a főnöke már Tusványosra gyúr s vérgőzös kinyilatkozásról szállonganak a pletykák.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!