„A füled érjen bokáig, és tapossanak rajta a kutyák, Viktor!” – kíméletlen nyílt levél Orbán szülinapjára

Még hogy boldog szülinapot… ugyan már! Hiába hallod ezt reggel óta a folyosón, széles mosollyal az embereidtől, titkáraidtól, de talán még a büféstől is, valójában senki nem mondja szívből. Ők azért vannak melletted, azért bólogatnak, mert hatalmat, pénzt, kapcsolatokat remélnek. Ha nincstelen lennél, a kutya se kívánna neked semmit!

A füled érjen bokáig! Kívánom, hogy jól húzza meg mindenki, mint a pénzfát, várva, hogy lehullik valami nekik is a számládról, vagy Lőrincéről akár. Te valószínűleg nem olvasod a közösségi oldalakat, minden bizonnyal külön informatikai gárdád van erre, és még az is lehet, hogy el sem jutnak hozzád az információk arról, hogy mennyire haragos feléd a nép, hogy milyen csúnya dolgokat kívánnak neked a hozzászólásokban.

Tudod, néha még én is húzom a számat, amikor Ceausescu kivégzéséről tesznek ki képet egy-egy cikkem alá, ahol épp arról írok, hogy te vagy az embereid milyen gazságot követtetek el ismételten. Haragszanak rád az emberek, nem szeretnek téged. Azok, akik rád szavaznak, kaptak már a húsos kondérból, vagy van valakijük, aki kapott. Persze, fanatikusok mindenhol vannak, még Rákosinak is voltak szenvedélyes hívei, de alattad kezd elfogyni a talaj, és kezdenek elfogyni az éveid is.

Egy esztendővel öregebb lettél. Egy évvel közelebb kerültél ahhoz a korhoz, amikor már nem fogsz tudni kitalálni újabb hülyeséget vagy hazugságot, mert már az ágyadból sem tudsz felkelni. Ez a kor nagyon közel van, és legyen bármekkora hatalmad, te sem tudsz védekezni ellene.

Addig is kívánom, hogy érjen a füled bokáig, és tapossanak rajta a nyáladzó kiskutyáid!

Jabronka Richárd

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!