Farkas Flórián bevallotta minden bűnét élő adásban – Az M1 négy kérdéssel tette tönkre a politikust

Kép forrása: NOL.hu

Fergeteges interjút készített a köztévé Farkas Flóriánnal. Azzal a fideszes képviselővel, aki a Híd a munka világába program gondozójaként sikeresen eltüntette a romák integrációjára szánt pénzt, majd eltűnt a kamerák elől, és most valahonnan újra felbukkant. Az adónkból fizetett közszolgálati tévét az sem érdekelte, hogy féltucat nyomozás folyik már az ügyben a hűtlen kezeléstől kezdve a költségvetési csalásig, úgy döntött, hogy felteszi a műsorban azt a négy kérdést, amit politikus biztosan nem tudna megválaszolni.

Az előzmények:

Az Index számolt be róla, hogy Farkas Flórián, fideszes képviselő a Lungo Drom elnökeként pénteken aláírta a Fidesszel kötött választási együttműködést. A Fidesz részéről Kövér László volt az aláíró. Az eseményt délután hatra tervezték, de sajnos át kellett tenniük néhány órával korábbra a találkozót. És nagyon szerették volna, ha minden laptól, újságtól, tévétől vannak az eseményen, de sajnos önhibájukon kívül elfelejtettek szólni másoknak, csak az MTI és a köztévé jutott el a Fidesz-székházba.

Ők pedig olyannyira érdekesnek találták ezt az együttműködést, hogy rögtön be is hívták Flórit a reggeli műsorba vendégnek.

Feltették aztán azt a négy kérdést, amelynek hatására a letűnt romapolitikus minden gazságot beismert. A négy kérdés – vagy észrevétel? – a következő volt:

  • Mi van ebben a megállapodásban?
  • Arra, gondol, bocsásson meg elnök úr, hogy a helyi, települési önkormányzatokban való részvételtől egészen a parlamentig?
  • Bocsásson meg, tehát oda megy a vállalkozás is, oda megy a termelés, a gazdaság.
  • Elnök úr, képviselő úr, köszönöm szépen, hogy befáradt.

Nem érdekel titeket, drága köztévé, hogy ez a tetűláda hova tüntette azt a sok pénzt? Ezt nem tartottátok fontosnak megkérdezni? Hogy bírtok reggel tükörbe nézni, ha ilyen gazságokba is belementek?

Szégyelljétek magatokat!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!