Andy döntött: vesz egy focicsapatot is, hogy leadja a pocakját

Van, aki fut, van, aki koplal, hogy vékonyabb legyen – a koplalást már milliók űzik s a legkevésbé sem esztétikai okokból.

A titokzatos, de kormánybiztos Andy Vajna András biztos, ami biztos vesz egy focicsapatot, hogy megőrizze kormány- s Timike közeli kondícióját. A hétvégén felröppent hírt persze Andy Vajna rögtön cáfolta, de hát az sem igaz, hogy a TV2-őt a mi pénzünkből zülleszti Rogán propagandaminisztériuma alá.

Vajna tehát cáfol, ami persze semmit sem jelent hiszen a cáfolat a legjobb bizonyíték – vagy egyszerűen félrefordítottak neki valamit , mit tudni. Nem mellékesen amúgy a debreceni focicsapat tulajával fölözik le vastagon a hazai kaszinóbizniszt, ami szintén nem igaz, pedig dehogynem.

vajna

Bár ha disznót nem is, de a kaszinóbizniszt együtt őrzik a debreceni csapat jelen tulajdonosával, tehát akár meg is vehetné haverságból a klubot, bár a foci iránti rajongásáról eddig nem tudtunk, de a jelek szerint ez valami olyasmi lehet, mint Kádár Jánosnál volt a vadászat. Aki brancsbeli volt, azt megvadásztatta, aki szabad préda volt, az nem kapott meghívót az elvtársi gyilkolászásra.

Orbánnál a jelek szerint a jó elvtársnak fel kell mutatnia egy focicsapatot is – ez a brancsbeliség alapvető követelményének tűnik.

A slankítás már csak azért is időszerű, mivel a friss Habony-lap könnyfakasztóan emberi, kétoldalas exkluzív interjút közöl a strómantárs Andyval.

Úgy látszik Árpi még nem adta vissza a kölcsönt Andynek – ugye hivatalosan úgy tudjuk, hogy Vajna haveri kölcsönéből éldegél többek között Ibizán a közpénzből vállalkozó nem közszereplő Habony.

Az úgynevezett egyszerű embert bemutató interjúban megtudhatjuk, hogy Timikével már tényként kezelik a gyermekáldást a Vajna családban s ehhez bizony kell némi kondi.

Mindössze annyi maradt ki a két, szintén egész oldalas állami reklám „brüsszelezés” közé benyomott beszélgetésből, hogy ki lesz a boldog apa… Oké-oké, gonoszak vagyunk. Na de akkor is…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!