Gyász! Elhunyt Chris Cornell

Meghalt 52 éves korában Chris Cornell amerikai rock zenész, dalszerző, aki leginkább a Seattle-i Soundgarden énekeseként, illetve az Audioslave korábbi énekeseként vált ismertté.

Úgy tudni az énekes nem volt beteg, egyelőre nem tudni mi okozta a halált, a rajongók nem hiszik el, hogy elveszítették kedvencüket.

Négy szóló stúdióalbumot adott ki, Euphoria Morning (1999), Carry On (2007), Scream (2009) és Higher Truth (2015) címmel, illetve egy live albumot Songbook (2011) címmel. Cornell Golden Globe-díj jelöltést kapott a „The Keeper” című daláért, amely felcsendült a Géppisztolyos prédikátor című filmben, valamint társszerzője volt és közreműködött a 2006-os Casino Royale című James Bond film „You Know My Name” című szerzeményében. A Guitar World olvasói a rock leghatalmasabb énekesének szavazták meg, negyedik volt az amerikai Hit Parader magazin „minden idők legjobb 100 énekesének listáján”, kilencedik volt a Rolling Stone „minden idők legjobb énekesei listáján”, és 12. volt az MTV „22 legszenzációsabb hangja”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!