Szörnyű dolog történt a Fidesz ifjúsági szervezetével

Kép forrása: nol.hu

Senkinek sem kívánjuk, azt, ami a Fidelitasszal történt. A kormánypárt utánpótlását biztosító ifjúsági szervezet annyira beégett a múltkori akciójuk során, amelyről a Pesti Bulvár is beszámolt, hogy már egyáltalán nem állnak szóba a sajtóval. Azt is megkockáztatjuk, hogy talán kilépett mindenki a kompetens válaszadók közül, ugyanis egyetlen betűnyi választ nem kaptunk a kérdéseinkre.

Az alábbi levelet küldtük el nekik rögtön az eset után:

„Tisztelt Sajtóosztály!
Az N1 Tv tegnap megjelent videójával kapcsolatban szeretnék néhány kérdést feltenni. Ha nem látták a videót, az alábbi linken megtekinthetik:

1, Kertész Csilla, a Fidelitas helyi szervezetének elnökségi tagja különös válaszokat adott az N1 Tv munkatársának kérdéseire. Véleményével azonosulni tud a szervezet is?

2, A Fidelitas 2010 óta tett három olyan dolgot, ami a fiatalok érdekeit szolgálta?

3, Kertész Csillát idézem: „amikor Simicska a Fidesz mögött állt támogatóként, ő támogató volt és nem irá… és ezért hátrált ki a Fidesz Simicska mögül, mert most már nem… ő a saját érdekeit akarta érvényesíteni a Fideszen keresztül és nem… irányítani akarta a pártot bábjátékként, és ezért hátrált ki Simicska mögül a Fidesz” – egyetértenek Kertész Csillával, vagy kívánják azt kiegészíteni?

4, Miért épp Kertész Csillára esett a választás, amikor a sajtótájékoztatót megtartották? Ő a legtehetségesebb, leginformáltabb tagja a helyi szervezetnek?

5, Egy kormánypártnál is fontos az utánpótlás. Mit gondolnak, Kertész Csilla, mint a Petőfi Program ösztöndíjasa ígéretes politikusnövendéknek bizonyul majd a Fideszben is?

Köszönöm szépen a válaszokat!

Üdvözlettel,
Jabronka Richárd
pestibulvar.hu”

Ha valaki látja őket, vagy tud róluk valamit, legyen kedves szólni nekik. Nagyon aggódunk a Fidesz új nemzedékéért, reméljük, nincs velük semmi komoly baj…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!